Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

lego-are-you-too-busy-to-innovate

Aardug -Advies

Wat vandaag de voorkeur heeft is maatwerk. Een oplossing die perfect past bij uw behoeften; is het niet?
Wij bieden u een opmaat gemaakte oplossingen door de combinatie van standaard modules en onze kennis. Een specifieke oplossing voor uw organisatie, waardoor u een concurrentievoordeel krijgt ten opzichte van anderen.

Aardug heeft een bekwaam team om uw behoeften te begrijpen en te integreren beste bedrijfssoftware.

Hoe gaan we dat doen?
Maatwerk = Uw Behoeften + Onze actie.
Het bijzondere van ODOO is dat het honderden modules heeft en die zijn allemaal 100% aanpasbaar.
Wij bieden u ODOO op maat dat nu maximaal aan uw behoeften voldoet, maar wat wij ook kunnen bijwerken, wanneer u wilt veranderen,

U blijft optimaal en probleemloos werken. Een flexiblele oplossing die de eigenschap bezit om met uw organisatie mee te groeien en blijvend aan te sluiten bij veranderende behoeften

 


Bedrijfsanalyse

Om uw goed advies te kunnen geven, is het belangrijk dat we een goed  inzicht hebben in uw organisatie. De behoeftes en uitdaging die uw organisaties  heeft, maar ook waar de bedreigingen liggen.  Waar de kansen en sterktes van uw organisatie liggen en waar wij denken dat een Odoo oplossing  en een toegevoegde waarde biedt. Aardug heeft een aantal branches geselecteerd waardoor wij beter inzicht hebben in de problematieken en trends van deze branches. Behoort uw bedrijf niet tot deze branches danwil dit niet zeggendat Odoo niet voor u is. Ons bekwaam consultantsteam is bedrijfskundig sterk onderlegt en onzespecilisten hebben een bredere kennis dan de benoemde branches.

Behoeften prioritisering

Een nieuwe oplossing moet voorzien in de behoeften die er zijn. Gezien de vaak uitgebreide aanvragen voor infromatie over ODOO mogelijkehden die wij ontvangen zijn de behoeftes enorm. Iederen bedrijf heeft een groot aantal processen die ondersteund kunnen  worden. Echter de tijd of het budget is vaak niet toereikend om dit ineens te kunen doen. De  ‘normale’ activiteteiten dienen voortgang te vinden. Het goede nieuws voor u is dat onze aanpak (en ook de ODOO filisofie) dit naadloss ondersteund. Wij preferen een agile aanpak in plaats van een riscovol big bang project. Samen met u bepalen welke behoeftes het beste al eerste kunnen worden  aangepakt. Om dan met de opgedane kennis de overige behoeftes in te vullen.

Procesbeschrijving

Wij beschrijven uw processen en komen met Odoo oplossingen die deze processen ondersteunen. De uitkomst van het ene proces is vaak de input voor eenvolgend proces. De samenhang tussen processen en de informatie die uit deze processen dienen te worden gehaald is voor ieder bedrijf anders. Wij beschrijven uw processen samen kijken we waar deze processen kunnen worden geoptimaliseerd met Odoo apps.

Plan van aanpak

In een plan van aanpak staan de doelen en de beschikbare middelen. Het plan van aanpak is het strategisch document waarmee uw organisatie met een ODOO oplossingen een concurrentievoordeel krijgt ten opzichte van anderen.

Veranderingsmanagement

Het belangrijkste in uw organisatie zijn mensen,  uw medewerkers, uw klanten, uw leveranciers en overige relaties. Door de invoering van een nieuwe oplossing ontstaan er kansen die benut moet worden gelijktijdige bedreigingen die niet onderkent moeten worden. Processen ondersteund met ODOO kunnen bijvoorbeeld korte doorlooptijden geven, lagere kosten, nieuwe mogelijkheden en betere inzichten. De keerzijde hiervan is dat taken veranderen, verantwoordelijkeheden verschuiven en activiteiten komen en verdwijnen. Onze aanpak is er op gericht om alle betrokken vroegtijdig te betrekken in het proces en de organisatie ondersteunen in het trainen van medewerkers in de nieuwe oplossingen en het informeren van relaties over veranderingen. Veranderen is niet altijd gewenst, maar meestal wel noodzakelijk. Onze consultants staan u graag  bij om veranderingen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.