Ons team, jouw succes

Flexibel en op maat

   

Maak kennis met ons enthousiaste team!

Wij zijn dé experts in Odoo en ERP-implementaties. Bij Aardug geloven we in duidelijke afspraken en transparante communicatie. Ons doel? Jouw organisatie volledige grip geven op tijd, planning en kosten. We zien dat bedrijven nog steeds veel tijd verspillen en daar brengen wij verandering in.

Bij Aardug krijg je niet alleen innovatieve oplossingen, maar ook een partner die met je meedenkt en voor je rent. We staan voor transparante en oprechte samenwerking, betaalbare dienstverlening en betrokkenheid bij onze klanten. Ons team van gedreven professionals zorgt ervoor dat jouw bedrijf soepel en efficiënt kan draaien.

We zijn een team van vakprofessionals die informeel werken, houden van gezelligheid en als een echt team functioneren. Aardug is een platte, informele organisatie die snel groeit. Maak kennis met de mensen die jouw visie werkelijkheid maken.

Henk Westra

Senior Consultant

Henk is samen met Arjan, een van de meest ervaren consultants bij Aardug met jarenlange Odoo ervaring. Hij is een expert op het gebied van productie- en logistieke processen, en weet als geen ander hoe hij deze efficiënt kan implementeren. 

In zijn vrije tijd houdt Henk van motorrijden en leuke dingen doen met zijn familie.

Maarten Smit

Odoo Business Consultant

Maarten is een ervaren Business Consultant met een passie voor Odoo. Hij streeft naar tevreden klanten en efficiënte bedrijfsprocessen. 

In zijn vrije tijd is hij veel te vinden bij de plaatselijke Rellie en geniet hij van gezelligheid en een goede borrel. Daarnaast houdt Maarten van golfen en tennissen!

Jette Haafkes

Marketing

Jette is een all-round medewerker bij Aardug en is van alle markten thuis. Ze ondersteunt bij verschillende projecten, denkt mee bij marketingactiviteiten en voorziet onze klanten van handige tips en tricks binnen Odoo. 

Jette is momenteel nog bezig met haar opleiding op het Saxion. In haar vrije tijd is ze veel op het voetbalveld te vinden en doet ze ook geregeld mee aan een auto-cross!

Arjan Rosman

Directeur

Arjan is de oprichter en directeur van Aardug en brengt meer dan 10 jaar Odoo-ervaring met zich mee. Na het begeleiden van talloze implementaties en migraties, richt Arjan zich nu vooral op de sales voor onze nieuwe klanten.

In zijn vrije tijd staat hij vaak langs het voetbalveld bij zijn zoons of in de turnhal van zijn dochter. Daarnaast houdt Arjan van BBQ'en of een goede schnitzel!

Jort ten Donkelaar

Lead Software Engineer

Jort is onze Lead Software Engineer met jarenlange ervaring in het maken van maatwerkoplossingen in Odoo voor onze klanten. Daarnaast is hij een expert in Odoo-migraties, waardoor hij voor soepele migraties en updates zorgt bij onze klanten. 

In zijn vrije tijd is Jort vaak te vinden bij FC Twente, waar hij zelfs de uitwedstrijden niet mist. Verder houdt hij van darten en geniet hij graag van een goed glas bier. 

Erik Wilgenhof

Senior Finance Consultant

Erik is onze financiële goeroe met jarenlange ervaring in het finance vak. Hij vertaalt zijn expertise moeiteloos naar Odoo en adviseert en begeleidt onze klanten binnen de financiële omgeving. 

In zijn vrije tijd houdt Erik van hardlopen en klussen in en rondom zijn woning. Daarnaast maakt hij graag mooie reizen met zijn familie.

Bram Blokhuis

Projectleider

Bram is projectleider bij Aardug en zorgt ervoor dat alle projecten op rolletjes lopen. Hij begeleidt en stuurt verschillende projecten aan zoals implementaties, migraties en support. 

In zijn vrije tijd houdt Bram van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. Daarnaast is sport zijn grote passie en is hij geregeld aan het hardlopen of op een voetbalveld of padelbaan te vinden.

Justin van der Werf

Software Engineer

Justin is onze Software Engineer en een cruciale schakel in de migraties en upgrades van klanten naar de nieuwste versie van Odoo. Justin is onderdeel van het sterke technische team van Aardug. 

In zijn vrije tijd houdt Justin van rondrijden in zijn auto, tijdens zijn ritten maakt hij prachtige foto's van mooie en interessante plekken. Fotografie is dan ook een grote passie. 

Stephanie Kalkhaar

Business Consultant

Stephanie is een ervaren business consultant met expertise in HR, Recruitment en Timesheets. Ze biedt ook belangrijke ondersteuning voor de interne urenregistratie en administratie. Met haar punctualiteit is ze een onmisbare waarde bij Aardug. 

Stephanie heeft een grote collectie spelletjes en houdt van het spelen van leuke bordspellen. Daarnaast heeft ze een passie voor gaming.

Lennard Bijker

Odoo Digital Design Consultant

Lennard is een consultant met expertise in website en webdesign binnen Odoo. Met zijn achtergrond in grafisch ontwerp ondersteunt hij klanten perfect bij het maken van strakke rapportages en documenten. 

Daarnaast heeft Lennard een passie voor auto's, en dan met name Saab. Hij maakt dan ook geregeld trips met zijn Saab en vrienden naar Zweden of andere landen in Europa!

Thomas Rosman

Business Consultant

Thomas is onze frisse wind in het team van consultants. Met zijn bedrijfskundige achtergrond is hij de perfecte consultant om onze klanten te ondersteunen in hun bedrijfsprocessen in combinatie met Odoo. 

In zijn vrije tijd is Thomas vaak op het voetbalveld te vinden met zijn vriendenteam, waar na de tijd uiteraard ook het nodige bier wordt genuttigd. Daarnaast heeft Thomas een passie voor jagen en het maken van mooie reisjes.

Morris Hilsum

Software Engineer

Morris is onderdeel van ons technische team, waar hij zich richt op de ontwikkeling van maatwerkoplossingen voor onze klanten. 

Hij studeert momenteel aan de Universiteit Twente. Net als zijn collega's houdt Morris van een feestje op zijn tijd. Daarnaast heeft Morris een grote passie voor muziek en speelt hij ook in een band.

Rithvik Bangari

Software Engineer

Rithvik is onderdeel van ons technische team, waar hij zich richt op de ontwikkeling van maatwerkoplossingen voor onze klanten. 

Hij studeert momenteel aan de Universiteit Twente. Net als zijn collega's houdt Rithvik van een goed feestje op zijn tijd. Daarnaast houdt hij van hardlopen.

Camille Kuitert

Software Engineer

Camille is onderdeel van ons technische team, waar hij zich richt op de ontwikkeling van maatwerkoplossingen voor onze klanten. 

Camille is momenteel bezig zijn master Mechanical Engineering af te ronden aan de Universiteit Twente. Net als zijn collega's houdt Camille van reizen en een goed feestje op zijn tijd.

Jouw naam? 

Verschillende functies!

Zou jij graag onderdeel worden van ons team? Kijk dan even op onze vacature pagina of neem contact met ons op! Wij hebben verschillende vacatures open staan, dus neem een kijkje en misschien word jij wel onze nieuwste aanwinst? 

Vacatures


 
Wij zijn op zoek naar
nieuw talent!

Aardug groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuw talent dat ons team komt versterken.
Bekijk nu de vacatures en zie wat we jou te bieden hebben!

Bekijk de vacatures