Gebruiksvriendelijke 

Kassa  

Zet het op binnen enkele minuten, verkoop binnen enkele seconden. 
Geschikt voor ieder apparaat.

Odoo • A picture with a caption
Add a caption to enhance the meaning of this image.

 Compatibel met alle hardware

Geen installatie en geen specifieke hardware vereist.


 


 


 


 


 
 

 Alles wat uw winkel nodig heeft

 Odoo POS is gebaseerd op een slimme interface dat ieder       kleinhandelsbedrijf zonder problemen kan gebruiken. Doordat het   extreem flexibel is, kunt u Odoo POS configureren om aan uw   precieze behoeften te voldoen.

Online of offline

Odoo's Kassa blijft betrouwbaar, zelfs als uw verbinding dat niet is.

Zet nieuwe winkels eenvoudig en snel op met slechts een internetverbinding. Gebruik uw verkooppunt vervolgens overal en altijd.

Hoewel er een internetverbinding vereist is om het verkooppunt te starten, blijft het volledig operationeel mocht het volledig ontkoppeld zijn geweest.

  Blijf in contact met uw klanten

En zorg dat ze blijven terugkomen met loyaliteitsprogramma's.

Odoo • A picture with a caption
Add a caption to enhance the meaning of this image.

 

Beloon uw trouwe klanten met punten, cadeaus en kortingen met het Odoo Loyalty-programma's. Het gehele proces is snel en kan volledig geautomatiseerd worden. Het identificeren van uw klanten is nog sneller met loyalty-passen en barcode-id's voor uw klanten.

 

Registreer uw klanten om hun koopgewoonten bij te houden. U kunt ze dan speciale aanbiedingen en verkoopsaankondigingen sturen met Odoo Mailing. Registreer belastingsidentificaties voor uw zakelijke klanten en geef ze direct facturen (of stuur deze via e-mail).

Geïntegreerd voorraadbeheer

Real-time controle & nauwkeurige prognoses om voorzieningen te beheren.

Odoo Voorraadbeheer app synchroniseert automatisch elke transactie van het POS met de voorraad. U kunt in realtime de beschikbaarheid van producten zien zonder tijd te verliezen. Bovendien is het POS compatibel met Odoo eCommerce. Het is niet nodig om aparte voorraden op te stellen voor de twee apps, waardoor u zich volledig kunt richten op de ontwikkeling van uw multi-channelbedrijf.

Odoo • Text and Image