Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

Geen bijtelling bij uw project voor licentie of gebruikers. Geen verplichtte maandelijkse kosten. Het ontbreken van licentiekosten maakt Odoo erg betaalbaar. De software in combinatie met de diensten die wij leveren (On-line en On-site) zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar ook prijstechnisch aantrekkelijk en dus een slimme investering. Naast kostenbesparing door efficiency verbetering, krijgt u veel toegevoegde waarde voor uw bedrijf om marktkansen te benutten.

Vraag naar de mogelijkheden

Odoo is een uitgebreide suite van zakelijke applicaties waaronder verkoop, inkoop, relatiebeheer, kassaoplossing, projectmanagement, voorraadbeheer, productie, financiële administratie om er maar een paar te noemen. Ook connectoren naar de belangrijkste webshopoplossingen ontbreken niet. Meer dan 1.000 Odoo modules zijn beschikbaar om de basisfunctionaliteit uit te breiden om zo de oplossing aan uw wensen te kunnen laten voldoen.

Verbindt u webshop met Odoo

Met onze Quickstart aanpak maakt u optimaal gebruik van de moderne modulaire structuur van Odoo. U heeft binnen enkele dagen al een werkend systeem eventueel gekoppeld aan uw webshop. Dit maakt het mogelijk om met een beperkt aantal applicaties te starten om andere modules later toe te voegen. Hiermee heeft u een snellere start, lagere kosten en het voordeel van geïntegreerde software, maar geen risicovol en ingrijpend “big bang” project.

Boek uw gratis adviesgesprek

Met Odoo kunt u klein beginnen. U heeft geen investering in licenties en gebruikers. Terugverdientijden en het break-evenpoint zijn daarom kort ten opzicht van traditionele bedrijfssoftware die vaak tienduizenden euro’s aan licenties kosten met verplichtte onderhoudscontracten. SAAS oplossingen lijken een mooi alternatief maar hebben hun beperking in functionaliteit en bieden daarom niet de mogelijkheden die u bedrijf nodig heeft. Ook op financieel gebied denken wij met uw mee.

Neem contact met ons op

Real-time mobile warehousing

Wilt u ook uw voorraad real-time beheren. Wilt u ook af van alle papieren formulieren, dubbele invoer en onnodige fouten en vertragingen. Aardug biedt u als partner van Xpansa de mERP warehousing oplossing. Deze flexible warehousing app werkt zowel op uw telefoon of ipad als op barcodescanners.

Graag geven wij u een demonstratie.

Performance optimalisatie

Werkt u in de backend van uw shop om uw producten te beheren of de afhandeling van uw verkoop, inkoop en voorradprocessen. Ervaart u dat het moeilijker wordt u shop goed te laten presteren op het gebied van preformance. Vertragen alle extra extenties uw shop en maken het uw moeilijk om te upgraden. Beperkt u backend u tot het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Dan wordt het eens tijd om te praten.

Odoo magento connector NEW!!!

  • Met een enkele back-end systeem in staat zijn om orders voor  meerdere Magento webwinkels, osCommerce webwinkels, eBay-winkels etc. te verwerken
  • Geautomatiseerd inkoopbeheer gekoppeld aan uw (online) verkoop in hetzelfde systeem met voorraadregels.
  • In staat zijn om met een enkel systeem om de opslag en logistiek te beheren voor alle meerdere verkoopkanalen
  • Ook in staat zijn om geavanceerde logistieke regels te configureren voor de verschillende webwinkels.
  • Het hebben van een volwaardige warehousing systeem geïntegreerd met locale en internationale logistieke verwerkers.
  • Een ​​volledig toegerust boekhoudsysteem geïntegreerd met de orderverwerking

LAAT UW BEDRIJF GROEIEN MET ODOO APPS

Any Question?

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer of emailadres

Uw opmerking)

Ons gegevens

Aardug
Reggestraat 79
7468 EJ Enter
Nederland

Tel: 0547 389020
Fax: 088 458458
Email: info@aardug.nl
Website: www.aardug.nl

Ons Aanbod

Wilt u uw investering in bedrijfssoftware volledig besteden aan degelijk advies, voorbereiding, inrichting, training en integratie met bijvoorbeeld uw webshop of logistieke partners en niet aan dure licenties, hoge supportkosten of prijzige abonnementen. Dat kan. Wij zijn Aardug

Eigen omgeving met eigen bedrijfsgegevens
Nederlanse localisatie Odoo
3 dagen configuratie, consultancy en training
Gratis hosting & support tijdens inrichting

Vraag de offerte aan

Odoo connectors: vraag naar andere connectoren

Choose Slider

2.000.000 gebruikers

werken met Odoo om hun bedrijf te runnen

1.500 ontwikkelaars

in de community bezig met het innoveren

4.000 APPS

om de gewenste functionaliteit te bieden

620 PARTNERS

bieden services aan rond Odoo

120 LANDEN

wordt Odoo aangeboden en gelocaliseerd.

240 MEDEWERKERS

Werken voor Odoo in 3 continenten

0 EURO

Geen licentiekosten, geen gebruikerskosten

2 WEKEN

Overstappen in naar Odoo kan snel

De tijd om een offerte te maken hebben we terug gebracht met 60%.

Dennis ter Beke, manager Energiecontrol NL

OVER ODOO

Wij zijn AARDUG. Wij leveren flexible, betaalbare bedrijfssoftware. Ons motto is streven naar beter – verbetering door het inzetten van bewezen technologieën en oplossingen.
Ons doel is simpel – het ontwerpen en het leveren van moderne, betrouwbare bedrijfssoftware die voldoet aan uw specifieke eisen en wensen, die simpel te gebruiken en te beheren is.
Onze oplossingen ondersteunen u, zodat u de focus kunt houden op de groei van uw bedrijf.
Het Aardug team bestaat uit een groep van senior consultants en techneuten die hun sporen hebben verdiend in de bedrijfssoftware of als functioneel specialist in een organisatie.  Wij denken met u mee en zorgen er voor dat de oplossing volgens afspraak wordt geleverd zonder losse eindjes.

Wij zijn Aardug en we komen graag in contact met u. 

Boek uw gratis adviesgesprek

OVER ODOO

Odoo (het nieuwe openerp) is een moderne toepassing voor bedrijfssoftware op basis van opensource software. Een simpel, flexibele en betaalbare oplossing om lokaal of online mee te werken. Het is de  uitgebreide modulaire zakelijk toepassing voor onder andere relatiebeheer, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, projectmanagement, productie, adminstratie, personeelsmanagement, document management. Maar ook voor uw website en webshop geintegreerd of gekoppeld met Magento of andere ecommerce software

Odoo wordt geleverd  door OpenERP SA. OpenERP SA bouwt aan de volgende generatie zakelijke applicaties en beleeft momenteel een exponentiële groei op internationaal niveau, maar ook in Nederland. Dit succes is te danken aan de focus op het bouwen van klantgerichte oplossingen, samenwerking met de partners en de opensource community en toewijding aan open source gedachte.

Vraag om een gratis demo

Geen licentie en gebruikerskosten. ook zit u niet vast aan dure abonnementen of onderhoudskosten voor updates. U betaald alleen voor onze diensten.

Alles in één systeem, geen dubbele invoer meer en geautomatiseerde acties om handelingen te vereenvoudigen. Koppelingen met Google apps en veel andere oplossingen zoals webshops, telefooncentrale etc.

Met alle gegevens in één systeem en de geavanceerde filters en flexible rapportagemogelijkheden is het verkrijgen van inzicht sterk vereenvoudigd. U beschikt over snel en simpel over actuele informatie.

Met de mogelijkeheden die Odoo biedt kunt u kosten besparen maar ook kansen benutten. Resultaat is het verschil tussen uitgaven en opbrengsten. We beginnen met lagere kosten, snelle, stapgewijze installatie zodat u direct kunt werken aan meer opbrengsten.

Onze partners

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres(verplicht)

Uw telefoonnummer

Waar ben u in geïnteresseerd?

Opmerkingen