Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

Customer Relationship Management

 Verhoog verkoopproductiviteit, vergroot winkansen, verbeter de winstgroei

Werk in uw verkoopkansen en krijg direct visuele informatie over de volgende acties, nieuwe berichten, top kansen en de verwachte inkomsten.

 kanban_items_02    kanban_items_01

crm-kanbanview

Uw verkooppijplijn overzichtelijk

openerp_crm_overzicht

Beheer uw verkooppijplijn zonder inspanning. Het aanmaken van leads, follow-up op telefoongesprekken en vergaderingen vanuit een centrale plek. Eenvoudige analyse van de kwaliteit van uw leads om weloverwogen beslissingen te nemen. Bespaar tijd door de integratie van e-mails en het eenmalig vastleggen van gegevens.  Uw taken en agenda gekoppeld zodat u geen zorgen heeft om gemiste kansen.

A Great Kanban View To track your Pipeline

Volg uw verkooppijplijn met de revolutionaire kanbanview.  Werk uw verkooppijplijn bij en krijg direct visuele informatie over volgende acties, nieuwe berichten, topkansen. Vul per stap de gewenste en verplichte informatie in en werk de verwachte inkomsten en rapportages automatisch bij.

openerp_crm_kanbanview

Social Network Integratie

openerp_crm_social

Breng sociale intelligentie om uw verkoopproces. Verkrijg inzichten uit social media site van LinkedIn om prospects gemakkelijk vinden en hun gegevens automatisch te laden in uw adresboek.

Lead Management Made Easy

Leads automatisch aanmaken van uit inkomende e-mails of het importeren van lijsten met potentials. Analyseer uw leads efficiëntie en vergelijk prestaties vergelijken van campagnes, kanalen of verkopers. Vind duplicaten of voeg leads samen om deze toe tye wijze aan de juiste verkoper in een handeling. Besteed minder tijd aan administratie en meer tijd op kwalificatie en verkoop.

openerp_crm_raporten

Organiseer uw kansen

openerp_crm_opportunities

Een duidelijke gebruikersinterface met alles in een scherm. Bekijk uw kansen georganiseerd om geconcentreerd te blijven op de beste deals. Beheer al uw interacties met klanten zoals e-mails, telefoongesprekken, interne nota’s, vergaderingen en offertes centraal. Volg kansen die je interesseren  of krijg een melding van specifieke gebeurtenissen: deal gewonnen of verloren, stadium veranderd, nieuwe vraag van de klant via de geintegreerde berichtenmodule.

E-mail Integratie

Werken met de e-mail applicaties die je al iedere dag te gebruiken. Of uw bedrijf gebruikmaakt van Microsoft Outlook of Gmail, niemand hoeft de manier waarop ze werken te veranderen, zodat iedereen productief blijft. De inkomende e-mails automatisch te filteren en doorsturen naar Openerp. OpenERP CRM behandelt inkomende e-mails, maakt de kans aan en kan deze doorzetten naar de juiste verkoper. Nieuwe leads zijn direct beschikbaar en geïnteresseerde verkopers worden automatische op de hoogte gesteld hiervan.

openerp_crm_mailintergraties_outlook

Gezamelijke Agenda

openerp_crm_gedeelde_agenda

Plan uw vergaderingen en telefoongesprekken via de geïntegreerde kalender. U kunt uw agenda en uw collega’s zien in een overzicht. Als manager, het is gemakkelijk om te zien wat uw team is bezig met. Plan activiteiten van uit het proces of vanuit de klant. Deel u agenda buiten openerp met google agenda of outlook al u dat wilt.

Leadproces en marketingcampagnes automatisering

Vergroot efficiency door workflow Gebruik onze marketingcampagnes voor geautomatiseerde leadgeneratieproces, follow-ups en promoties. Definieer geautomatiseerde acties (bijvoorbeeld een verkoper plannen om te bellen, of stuur een e-mail als, …) op basis van triggers (geen activiteit sinds 20 dagen stuur dan een promotionele e-mail, enz.) Optimaliseren de campagnes van leadgeneratie tot het sluiten van deals, op elk kanaal. Gebruik de mogelijkheid om betere beslissingen te nemen waar te investeren en om de impact van uw marketing activiteiten aan te tonen.

openerp_crm_campain

Customiseer over verkoopproces

openerp_crm_workflow
openerp_crm_workflow1
openerp_crm_workflow2
openerp_crm_workflow3

Pas uw verkoopproces aan door het configureren van de verkoopstadia zodat die perfect passen bij uw verkoopaanpak. Controle statistieken om nauwkeurige voorspellingen te krijgen en om uw verkoop te verbeteren in elke fase van uw klantrelatie.

Rapportages en dashboards

Toegang tot de juiste informatie om slimme beslissingen te nemen Verkrijg de inzichten die u nodig hebt om slimmere beslissingen te nemen. Het ontwerpen van aangepaste dashboards om een beeld van uw bedrijf te krijgen in een oogopslag. Graaf dieper met real-time rapporten die iedereen kan aanmaken en delen..

openerp_crm_overzicht

Vragen?

Vul het formnulier in en wij nemen spoedig contact met u op om te kijken of wij wat voor u kunnen betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer(optioneel)

Uw opmerking)

Proberen

Krijg een gratis proefversie van een werkende omgeving. Wij leveren u online of lokaal op uw computer een omgeving waar u zelf in kunt werken. Gratis proberen zonder verplichtingen en inspanning. Vraag naar de mogelijkheden om voor een proefversie met de door uw gewenste modules inclusief een dag gratis training. startvandaag

startvandaag

Proberen

Krijg een gratis proefversie van een werkende omgeving. Wij leveren u online of lokaal op uw computer een omgeving waar u zelf in kunt werken. Gratis proberen zonder verplichtingen en inspanning. Vraag naar de mogelijkheden om voor een proefversie met de door uw gewenste modules inclusief een dag gratis training.