Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

ODOO Consultany

Nadat het voortraject is afgerond kan de daardwerkelijk inrichting beginnen. In de implementatie fase is de basis van het systeem neergezet inclusief gebruikers en basis installatie van de modules.

Module configuratie

Modules moeten worden ingericht en eventueel worden aangepast naar uw wensen. Data moet worden geimnporteerd of worden ingeklopt. Afhankelijk van de module is dit een paar minuten of vergt het dagen.

Rapportage en filters

Als uw systeem is gevuld kunnen de rapportage, filters worden ingesteld. Met filters kunnen werkbare overzichten worden gecreert vande totale dataset. U kunt bijvoorbeeld een filter instellen bij welke opportunities voor vandaag een vervolg aktie is gepland. Dit kunt u opslaan als een favoriet zodat u het snel kunt selecteren. Bovendien is het dan nog mogelijk verdere segmentatie toe te passen met filters.

Rapportage zijn heel flexible te maken met ODOO naast een aantal vaste rapportage is het hier ook mogelijk een reeds gemaakte rapportage vast te leggen. Iets geavanceerder is deze rapportage middels geautomatiseerde akties te laten toesturen. U kunt denken aan liquiditeitsoverzichten, absentie en ziekteverzium rapportage, onafgeronde taken,  openstaande en vervallen posten. Op deze manier kunt u iedere morgen vooraf u werkzaamheden  een volledig inzicht krijgen in de status van diverse processen

Data import en export

Migreert u uit een andere systeem of krijgt u grote databestanden aangelevert dan kunnen wij u ondersteunen deze op een juiste wijze toe te voegen aan ODOO. Dit kan via de normale import, maar ook middels scripts als het om grotere bestanden gaan.

Rechtenmanagement

Wilt u het hele systeem niet openstellen voor al uw medewerkers dan geeft ODOO de mogelijkheid bepaalde delen af te schermen. Gebruikers krijgen per functioneel gebied een rol toegekend. ODOO heeft standaard rollen voor iedere module .Wij trainen en ondersteunen kerngebruikers om deze rollen op een juiste wijze toe te kennen. Indien nodg passen wij rechten van rollen aan ofcreeren wij nieuwe rollen. tot op veld niveau is het mogleijk de rechten in te stellen indien gewenst.

Google integratie

ODOO kent een aantal standaard modules om samen te werken met Google Apps. Als u Google Apps heeft dan wilt u dit waarschijnlijk gebruiken om uw ODOO gebruikers te laten inloggen met hun Google-account. Het goede nieuws is ODOO ondersteunt OAuth authenticatie wat betekent dat het goed werkt met Google Apps. Ook een synchronisatie met Google Agenda ontbreekt niet en ODOO documents werkt naadloss samen met Google Drive. rapportage kunnen worden geexporteerd naar google docs (spreatsheets) om daaar verder te worden bewerkt of the worden gedeeld met anderen.

De juiste mensen voor uw project

Laat het ons weten als u nog specifieke vragen over uw projectaanvraag, of als u opmerkingen hebt over iets,
of zelfs als je gewoon een keer contact wilt leggen.

Neem nu contact op