Odoo implementatie 

Vooronderzoek

Door middel van individuele gesproken en workshops worden relevantie randvoorwaarden waaronder bedrijfsprocessen en artikelstructuren beschreven. Uiteraard worden ook de mogelijke knelpunten en verbeter mogelijkheden vastgelegd. Deze beschrijving is de basis voor verdere planning. Wij analyseren en beoordelen ieder proces door gesprekken met uw kerngebruikers en ontwikkelen in eerste instantie een standaard systeem om deze gebruikers op te leiden, zodat we vervolgens een beter inzicht kunnen geven in de mogelijkheden van Odoo.

Project planning

Na het onderzoek schrijven we een plan van aanpak dat past bij uw organisatie. Hierin staan wanneer en welke activiteiten er dient te worden gedaan met bijhorende gebruikers.

Odoo • Tekst en afbeelding

Business modelling 

We zijn van plan om Odoo technologie te integreren in uw huidige business mode om uw organisatie alle kansen te laten benutten die u waarneemt in uw omgeving. Uw doelstellingen zijn ons uitgangspunt. Wij willen samen met u Odoo voorzien van geavanceerde oplossingen naar realistische verwachtingen en uitkomsten.

Ontwerpen oplossing

Bij het ontwerpen houden wij rekening met uw zakelijke behoeften, business model en workflow. Wij verzekeren u dat onze specifieke ontworpen oplossingen een enorm positieve invloed zal hebben op het verbeteren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Configuratie Odoo

Als de voorbereidingen zijn afgerond kunnen wij Odoo voor u configureren. Wij richten alle specificaties en gereedschappen in. Ons Odoo implementatie team is erg bedreven en ervaren op zowel technisch als functioneel niveau. Onze consultants zijn u graag van dienst om Odoo naar wens te configureren.