Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

ODOO Implementatie

Een implementatie van een nieuw bedrijfssoftware systeem is meestal het resultaat van goede selectie en een advies traject. Het start met het weten welke bedrijfsverbeteringen men verwacht van een nieuw ERP systeem. Het systeem is immers geen doel op zich, maar een ondersteunend middel.

Vooronderzoek

Door middel van individuele gesprekken en workshops worden relevante randvoorwaarden zoals bedrijfsprocessen, artikelstructuren, etc. beschreven. Uiteraard worden ook de mogelijke knelpunten en verbetermogelijkheden vastgelegd. Deze beschrijving is de basis voor verdere planning.

We assess and analyse the suitability of process as per your organisation by meeting the key members and developing a standard system initially, access rights and deployment.

Wij analyseren en beoordelen  ieder proces door gesprekken met uw kerngebruikers  en ontwikkelen een standaard systeem in eerste instantie om deze gebruikers op te leiden en beter inzicht te geven in de mogelijkheden van ODOO

Projectplanning

Na onderzoek schrijven we een plan dat past bij uw organisatie. Hierin staat wanneer en welke activiteiten die nte worden gedaan.

Business Modeling

We zijn van plan om ODOO technologie te integreren in uw business model. Om uw organisatie de kansen te laten benutten die uw waarneemt in uw omgeving.  Uw doelstellingen zijn  ons uitgangspunt. Wij willen u met ODOO  voorzien van een geavanceerde oplossingen  maar  realistische verwachtingen en uitkomsten.

Ontwerpen oplossing

Bij het ontwerpen houden wij rekening met uw zakelijke behoeften, business modellen en workflow; wij verzekeren u dat onze specifieke ontworpen oplossingen een enorme positieve invloed zal hebben op het verbeteren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Configuratie Odoo

Als de voorberedingen zijn afgerond, kunnen wij ODOO voor u configureren
Wij configureren alle specificaties en gereedschappen in enkele software.
Onze ODOO Implementatie team is heel bedreven en ervaren op zowel technisch als functioneel niveau.
Onze consultans zijn uw graag van dienst om Odoo te configureren naar wens.

De juiste mensen voor uw project

Laat het ons weten als u nog specifieke vragen over uw projectaanvraag, of als u opmerkingen hebt over iets,
of zelfs als je gewoon een keer contact wilt leggen.

Neem nu contact op