Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

ODOO Integratie – Bruggenbouwers

Odoo kent veel modules. De filosofie achter odoo is ook voor iedere toepassingen een app te hebben. Echter zulle ndeze apps niet altijd aansluiten bij de bedrijfswensen. Natuurlijk kunnen er ook aanpassingen en uitbredingen worden gedaan aan de bestaande apps om ze geschikt te maken. Echter zijn er tal van reden om andere applicaties te gebruiken. Gelukkig heeft Odoo een openstructuur en ruime mogelijkeheden om bruggen te slaan tussen applicaties

Wij hebben een oplossing voor u – API-integratie!

API biedt u de mogelijkheid om uw bestaande software met ODOO apps te koppelen op een gemakkelijke en eenvoudige manier.

Verplaats informatie gemakkelijk

Met deze gespecialiseerde functie kunt u eenvoudig gegevens van uw eigen software direct naar ODOO platform importeren en alles wordt automatisch op de juiste plaats worden gezet. Ook  exporteren van gegevens iseen fluitje van een cent
Laat ODOO het zware werk te doen en je kunt gewoon genieten van de voordelen van deze mogelijkheden!
API geeft u de vrijheid om te werken met de gegevens van uw eigen software in een van de functies en apps van ODOO.
Gebruik eenvoudig een van onze coole apps tijdens het importeren van alle belangrijke contacten, orders, facturen of andere documenten van uw gespecialiseerde software.
Snel en simpel – alleen met ODOO!

E-commerce integratie

Gebruikt u een gespecialiseerde software voor uw e-commerce, maar je wilt beginnen met het genieten van verbazingwekkende eigenschappen van ODOO. Dat kan!  De OCA heeft een speciaal project connectoren waarbij de ecommerce connector de basis vormt om te koppelen met ecommerce software. De basis voor deze ecommerce connectoren is gelegd  via een crowdfund innitiatief in 2013 en draait op het connector framework.  De OCA onderhoud naast het connector framework en de ecommerce connector waar veel generieke eccomerce functionliteiten zijn opgenomen ook specifieke connectoren voor Magento en  Pretashop. Daarnaast heeft het Odoo partnernetwerk een tal van andere specifieke connectoren ontwikklen voor bijvoorbeeld Ebay, Bigcommerce, Amazon, Shopify. Neem contact met ons op voor welke versie de koppelingen beschikbaar zijn of als uw ecommerce applicatie niet in het rijtje staat.

Rapportage tools

Heeft u specifieke wensen voor rapportages en de ODOO reportenigne Qwebs volstaat niet of heeft u naast Odoo ook nog een aantal andere applicaties die uw rapporten moeten vullen dan heeft Odoo de mogelijkheid te koppelen met andere BI tools middels het connector framework of direct op de database. Voorbeelden van een aantal opensource rapportage tools waar ODOO al een connector mee heeft zijn Penthao BI suite, Jaspersoft, Aeroo Reports. Natuurlijk kunnen ook andere BI tools worden ingezet. Wij hebben een gespecialisseerde partner waar wij mee samenwerken op het gebied van BI tools. Natuurlijk kunt u uw gegevens ook geqwoon exporteren naar een excel spreadsheeet and vanuit daar verder verwerken. Wij horen graag uw wensen

Telefooncentrale integratie

ODOo heeft een koppleing met het VOIP systeem Asterisk. De ODOO-Asterisk connector heeft vier belangrijke functies.

  • het voegt een dial-knop naast het telefoonnummer veld in ODOO formulieren, zodat uw gebruikers direct een telefoonnummer kunnen bellen via Asterisk. Deze functie wordt meestal bekend als Click2Dial.
  • het voegt de mogelijkheid om de naam van de correspondent op inkomende en uitgaande telefoongesprekken te tonen als de telefoon nummer aanwezig is in de Partners, Leads of Medewerkers van ODOO.
  • de mogelijkheid om de partner / lead / werknemer formulier te tonen die overeenkomt met de beller  in een klik of geen klik (dwz automatische pop-up).
  • de mogelijkheid om informatie over het gesprek vast te leggen in ODOO

Heeft u medewerkers die hun werk veel telefonisch verrichten dan is een integratie met een VOIP systeem zoals Astriks waarschijnlijk een waardevolle oplossingen. Meer weten over de mogelijkeheden

Mobiele toepassingen

Naast dat de website geschikt is voor mobile apparaten zijn er ook organisaties die toch liever een app of meerdere specialistisch  apps willen. Er zijn inmiddels al diverse apps op de markt die ofwel een groot deel van de ODOO processen via de app laten lopen ofwel specialistisch apps voor voorraad en logistike proccesen, tijdregistratie (project en uren), decalratiesverwerkingen en hrm activiteiten. Wilt u ook gebruik maken van ODOO op uw mobiel met APPS. Wij helpen u graag verder.

Integratie met eigen systemen

Heeft uw applicaties of andere bedrijfsspecifieke systemen / maatwerk waarmee u ODOO wilt koppelen  dan zal ons ontwikkelteam uw hier graag een voorstel voordoen.

De juiste mensen voor uw project

Laat het ons weten als u nog specifieke vragen over uw projectaanvraag, of als u opmerkingen hebt over iets,
of zelfs als je gewoon een keer contact wilt leggen.

Neem nu contact op