Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

ODOO Migratie

Wilt u vernieuwen dan is het soms nodig om over te stappen naar een nieuwe versie of naar een nieuw bedrijfssoftware pakket. Ons team kan u ondersteunen om deze migratie succesvol te laten verlopen

Versie migratie

ODOO inoveert snel. Nieuwe functionliteiten worden toegevoegd en ook basis structuren van bestaande fucntionliteiten worden gemoderniseerd. Een ODOO migratie heeft net zoals elke ERP migratie aandacht nodig. Niet alleen de data en de database moeten worden gemigreerd naar een nieuwere versie maar ook gekoppelde systemen. Een migratieplan is geen luxe in sommige situaties. Voor de migratie van ODOO databse naar een nieuwere versie zijn een aantal mogelijkheden. Met een enterprise contract kunnen basis modules en indien overeengekomen eigen modules gemigreerd worden door ODOO en zullen wij u begeleiden in een naadloze overgang. Indien u geen enterpise contract heeft kunnen wij u met behulp van de OCA open upgrade project migreren naar een hogere versie. In sommige gevallen is een nieuwe installatie en de migratie van basis informatie ook een goede oplossing. Graag geven wij u advies over de te kiezen migratie.

Migratie vanuit andere pakketten

Werkte u met een andere pakket en wilt u informatie overzetten naar ODOO dan kunnen wij u daar mee  helpen. Ons consultant kunnen inventariseren welke mogelijkheden er zijn om uw informatie vanuit uw oude pakket te exporteren naar ODOO. Wij kunnen samen met uw een migratieplan opstellen om de overgang zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Data verwerking

Heeft u grote bestanden of formaten die u niet kunt importeren dan hebben wij vaak nog andere mogelijkheden tot onze beschikking om dit in Odoo te kunne brengen

Migratie plan

Een migratieplan is een projectplan die naast de activiteiten ook de risico in kaart brengt van de migratie. Een migratieplan zorgt er voor dat alle activiteiten goed en in de goede volgorde worden uitgevoerd en medewerkers worden getraind in de nieuwe versie. Het doel van een migratieplan is dat de bedrijfscontinuiteit gewaarborgd blijft.

Migratie maatwerk

Als u gaat migreren zijn er bijna altijd processen die u in het verleden met maatwerk hebt geoptimaliseerd. Onze team kan er voor zorgen dat ook in de nieuwe situatie deze optimalisaties niet wegvallen. Wij kunnen het oude maatwerk aanpassen of nieuw maatwerk ontwikkelen om uw processen te ondersteunen.

De juiste mensen voor uw project

Laat het ons weten als u nog specifieke vragen over uw projectaanvraag, of als u opmerkingen hebt over iets,
of zelfs als je gewoon een keer contact wilt leggen.

Neem nu contact op