Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

ODOO Training

ODOO heeft een intuitieve gebruikers interface. Echter ook ODOO gebruikers moeten getraind worden. Op het internet staat veel doucmentatie en video over ODOO. Veel bedrijven preferen altijd toch nog een goede training om gebruikers snel en op de juiste wijze gebruik te laten maken van ODOO als onderdeel van het veranderproces.

Functionele training

Functionele training wordt gegeven aan zowel kerngebruikers als eindgebruikers. De kerngebruikers worden in  het algemeen getraind in bijna alle modules in inclusief beheer die worden ingezet. De eindgebruikers worden meestal getraind in het functioneel gebied waarin ze werkzaam zijn. Ons advies is om iedere gebruiker daarnaast inzicht te geven hoe ODOO werkt. Hoe hun werkzaamheden een onderdeel zijn van de totale workflow.

Technische training

ODOO is opensource en iedere organisatie mag aanpassing maken in de bronbestanden. Heeft u organisatie eigen technisch beheerders in dienst dan kunnen wij deze trainen om tot op een bepaad niveau aanpassing te laten doen aan het ODOO.

Gebruikersmanagement

Het aanmaken en het op niet actief zetten van gebruikers vergt enige kennis om er voor te zorgen dat de integriteit van het systeem wordt gewaarborgt. een nieuwe gebruiker moet voldoende rechten krijgen om zijn taken naar behoren te kunen vervullen maar moet aan de andere kant geen inzicht krijgen in (vertrouwelijk en privacygevoelige)  informatie die niet voor hem is bestemd.

Quickstart training

Als u met een beperkter aantal modules begint of veel zelf wille ndoen hebben we een aantal quick start training. Deze trainingen zijn er op gericht om u in korte tijd tegen beperkte kosten wegwijs te maken in ODOO. Wij gaan uit van een bepaalde basiskennis van bedrijfsprocessen en van een sterk zelflerend vermogen.  Quick start training zijn ook zeer geschikt om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van ODOO als onderdeel van het Advies traject of de implementatie. Kijk op de quick start pagina voor meer informatie

Procesdocumentatie

Als u ODOO vergaand heeft laten configureren en aanpassen naar uw wensen is het voor gebruikers na de training handig vaak handig om de trainingsmaterialen te laten meenemen. Als naslagwerk maar ook om nieuwe medewerkers door u eigen medewerkers te laten trainen. Wij kunnen onze standaard trainingen documenten aanpassen op uw processen.

De juiste mensen voor uw project

Laat het ons weten als u nog specifieke vragen over uw projectaanvraag, of als u opmerkingen hebt over iets,
of zelfs als je gewoon een keer contact wilt leggen.

Neem nu contact op