Castle Dierenverblijven

Inzicht in alle gegevens

HomeCastle Dierenverblijven
Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail
Logo-Castle-vierkant

Omschrijving

CASTLE DIERENVERBLIJVEN

Castle Dierenverblijven is een leverancier van premium dierenverblijven aan retailketens, tuincentra, winkels en consumenten in Nederland, België en Duitsland. Ze zijn gevestigd in Rijssen. De productie van de dierenverblijvenCastle is ook in Rijssen. Door de omzetgroei en de toekomstige verbreding van het assortiment met premium blokhutten en aanverwante artikelen wordt er hard gewerkt aan de professionaliseren van de organisatie op diverse vlakken.
De wens van Castle was om alle kernactiviteiten te integreren in oplossing. Nu werden de boekhouding nog gedaan in een online administratiepakket van de accountant. Voor offertes en facturatie werd gebruik gemaakt van een maatwerk oplossing in Excel.
Goede overzichten van bijvoorbeeld openstaande facturen, uit te leveren producten of een omzetbelastingrapportage was niet direct beschikbaar. Erwin Paalman “Alle informatie was aanwezig om de juiste rapportage en informatie te krijgen. Echter betekende het meestal in de avonduren een aantal uurtjes puzzelen. In het begin was dit nog te doen. Echter door de groei en in het seizoen is dit bijna niet meer te doen. Door de uitbesteding van de administratie en de ook de daarmee gerelateerde activiteiten waren de accountant kosten ook aan de hoge kant voor een organisaties vergelijkbaar met de onze.

ODOO

Castle Dierenverblijven was opzoek na een nieuw pakket dat simpel in gebruik was en flexibel mee kon groeien met de organisatie. Na een vergelijking van diverse alternatieven viel de keus ODOO. erwin paalman castle dierenvervlijvenErwin: “We waren bekend met een aantal pakketten. We hadden een voorkeur voor een online pakket zodat we eenvoudig samen kunnen werken met onze boekhouder, maar ook geen extra investeringen hoeften te doen in hardware. Exact Online viel al snel af, omdat veel gewenste functionaliteit onvoldoende aanwezig waren. Voor Exact Globe & Exact Synergie en AccountView was de investering in licenties en bijbehorende terugkomende kosten voor onze organisatie aan de hoge kant.
Verder hebben we nog gekeken naar Mamut Software en Muis echter gezien onze toekomstige wensen zoals een koppeling met onze webshops, project- en urenadministratie en overige activiteiten hadden we het idee dat deze onvoldoende mee konden groeien met ons.
ODOO maakte direct een goede eerste indruk. De standaard workflow in ODOO sluit perfect aan op onze processen. De modulaire inzet van het pakket is indrukwekkend. Het belangrijkste is echter dat ODOO kan beginnen met een aantal modules verkoop, klantenbeheer (CRM) en administratie. Het bevat standaard een groot aantal rapportages die wij nodig hebben. De doorslag gaf het feit dat het geheel licentievrij en online is. Wij hebben geen kosten voor modules en gebruikers en we zitten ook niet vast aan hoge maandelijkse kosten of langdurige abonnementen.
Erwin: “We kunnen op onze eigen tempo de komende tijd ODOO uitbreiden met alle gewenste functionaliteit. Zaken als de verkopen, boekhouding, prijslijsten, magazijnen, inkopen en CRM zitten nu dus in één systeem. Als we hier een tijdje mee hebben gewerkt gaan we kijken naar de koppeling met onze webshops of eerst het voorraadbeheer of projecten. Dat hoeven we nu nog niet te beslissen. ”

-CRM

-Verkoop,

-Inkoop

-Facturatie

-Administratie

-Marketing

AARDUG
Erwin “Onze keus voor Aardug was simpel. De demonstratie sloot aan bij onze verwachtingen. Het team van Aardug kent onze business en denken met ons mee over de inzet van Odoo. Op hun advies zijn we klein begonnen. We hadden snel resultaat met een lagere investering in tijd en geld. Onze accountmanager van Aardug houdt ons op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en helpt ons met de businesscase bij de verdere uitbreiding.

0
Favorites

Related Portfolio