Success Story: WWF project

HomeSuccess Story: WWF project
Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail
ir_attachment_719393

Omschrijving

Zoals het er op lijkt hebben ODOO en eucalyptusbomen niet te veel met elkaar gemeen. Maar in de Democratische Republiek Congo waren ze belangrijke partners en Odoo partner Xpansa heeft de samenwerking tot een succes gemaakt.

Volledig geïntegreerde en gebruiksvriendelijke software van ODOO heeft iedereen iets te bieden, met inbegrip van het Wereld Natuurfonds (World Wide Fund for Nature WWF).
WWF heeft het Eco-makala programma om bomen in het Virunga Nationaal Park te redden in de Democratische Republiek Congo. Om hun doelen te bereiken (onder andere ter ondersteuning van plantages waar eucalyptus groeien en de ontwikkeling en groei van de landbouw te stimuleren), hadden ze behoefte aan een professionele, goed functionerende en eenvoudig oplossingen om zeken te regelen en vast te leggen.
WWF begon te werken met XPANSA, Silver partner ODOO’s, en ze een oplossing voor hen, met ODOO als basis.

Standaard ODOO functionaliteit met een aangepaste agrarische overlay was een perfecte pasvorm voor het WWF om aan de behoeften van hun projecten te voldoen Hij vervulde ook al hun andere eisen – WWF wilde een open source oplossing, met lage kosten van invoering ervan, alsmede de mogelijkheid om eenvoudig uit te bouwen en te integreren met toekomstige modules.
ODOO was de beste oplossing en dit succesvolle project was in staat om de  trage rapportage tijd van transactionele gegevens  te optimaliseren.
De op internet gebaseerde oplossing van XPANSA maakt het mogelijk ​​het programma actief te volgen en beheren op het meer dan 4 miljoen vierkante meter van de eucalyptus binnen het programma, met snel toenemende rapportage tijden en budget controles.

Het Wereld Natuur Fonds is enthousiast en volledig tevreden met de resultaten van het project door Odoo partner XPANSA.

1
Favorites

Related Portfolio