VAN BRUSSEL SERVICES

Inzicht in alle gegevens

HomeVAN BRUSSEL SERVICES
Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail
logo-van-brussel-services-bvx540x260

Omschrijving

VAN BRUSSEL SERVICES

Van Brussel Services is een bedrijf dat zicht richt op service op het gebied van machinebouw in de breedste zin van het woord; onderhoud, revisie, uitbreidingen en storingen. De klantenkring
bestaat uit bedrijven van machinebouwers tot producenten van levensmiddelen. Ze komen om een kleine storingen op te lossen tot het uithanden nemen van het gehele beheer van uw machinepark. De meeste klanten zitten in Nederland maar het komt ook voor dat ze worden gevraagd voor hun vestigingen buiten Nederland.
Hans van Brussel, eigenaar: “Mijn laatste functie is die van servicemonteur buitendienst bij een internationaal opererende machinefabrikant geweest. Het in bedrijf stellen van mahansvanbrusselchines, training geven over de machines, onderhoud en storingen oplossen was mijn dagelijkse werk. Dit bedrijf behoort altijd nog tot mijn klantenkring”. Door de jaren heen kwamen er meer klanten en andere services bij. Waar een papieren agenda, Excel en Word en veel papieren dossiers eerst nog voldeden merkte ik meer en meer dat het correct en tijdig verwerken moeilijker werd. Als je het niet meer alleen doet en andere mensen inhuurt en verantwoordelijk bent voor hun activiteiten kom je tot de conclusie dat het anders moet. Door het uitbesteden van de administratie naar een nieuwe administrateur kwam ik in contact met Odoo.

ODOO

Tijdebus1-van-brussel-services-bvns de eerste demonstratie van Odoo was het al snel duidelijk dat dit een oplossing was die aansloot op de wensen van Van Brussel Services. Ik kwam er achter dat niet alleen de administratie maar ook de registratie van tijd en materialen veel eenvoudiger kon. Veel van de activiteiten gebeuren bij de klant en registeren daar ook. Was dat eerst op papier nu is dat online in Odoo. Met een tijdsregistratie app en barcode scanning app is een groot deel van de belangrijkste registratie te doen met de mobiele telefoon. Directe invoer in het veld en eenvoudige verwerking tot facturen vanuit het kantoor achter de computer. Dit zorgde voor een optimalisatie van de facturatie proces. De factuur was niet alleen eenvoudig te maken door gestructureerde registratie vooraf en prijsafspraken gekoppeld aan de klant en contract, het was ook duidelijker voor de klant en online per PDF te versturen met 1 druk op de knop. Met Odoo zag ik ook beter kansen om mijn voorraad en inkopen beter te managen. Daarnaast was de gehele projectadministratie voor mij van belang.  In de registratie vindt direct ook de projectadministratie plaats. Het is geen puzzel meer wat te factureren en Van Brussel Services heeft direct inzicht in projectnacalculaties. In heldere overzichten zien ze welke projecten er nog open staan, welke taken er nog gefactureerd dienen te worden en wat er al gefactureerd is. De  financiële administratie laat Van Brussel Services in Odoo doen door de administrateur. Je kunt meekijken en weet dat het goed gebeurd. Hans van Brussel “Ik voel me weer meer service monteur en minder boekhouder. Met Odoo bespaar ik op diverse manieren kosten en kan ik kansen benutten, maar nog belangrijker is de rust en tijdsbesparing.  ‘s Avonds koffie met mijn gezin in plaats van puzzelen met Excel op kantoor”.

De modules in Odoo die Van Brussel Services gebruikt zijn:
-CRM
-Verkoop
-Inkoop
-Administratie
-Magazijnbeheer
-Projecten

Aardug

Aardug heeft vanaf het eerste begin nauw samen gewerkt met de administrateur. Hun gezamenlijk advies over de inrichting heb ik gevolgd. Aardug zorgt voor de hosting en het beheer. Het enige wat ik nodig heb is een laptop en telefoon met internetverbinding. Naast de kosten voor de invoering heb ik geen kosten hoeven maken voor extra hardware of licenties. Aardug heeft er voor gezorgd dat ik mij kan richten op mijn werk als servicemonteur en minder op de gehele administratie er om heen. Door Aardug kan ik met mijn team meer opdrachten aannemen omdat Odoo de field service ondersteuning is waar we op kunnen vertrouwen.

0
Favorites

Related Portfolio