OpenErp

HomeOpenErp
Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

OpenERP is een open-source enterprise resource planning (ERP) software ook wel bedrijfssoftware genoemd. Het wordt ondersteund en georganiseerd door OpenERP sa. OpenERP is vergelijkbaar met veel open source projecten zoals bijvoorbeeld Magento of WordPress waar ontwikkeling, ondersteuning en andere diensten ook worden geleverd door een actieve wereldwijde community en partnernetwerk, maar een organisatie zorgt voor de structuur en certificering van modules. Deze organisatie levert vaak premium diensten aan de afnemers.

De OpenERP Oplossing

Door zijn modulariteit en collaborative ontwikkelingen zijn de diverse applicaties in OpenERP netjes geïntegreerd, waardoor elk bedrijf kan kiezen uit een grote lijst van beschikbare functies. Zoals met de meeste open source software zijn toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksgemak de belangrijke sleutelwoorden voor ontwikkeling. Uit ervaring is gebleken dat gebruikers met een korte training de oplossing kunnen gebruiken .

Er zijn honderden modules beschikbaar om aan allerlei behoeften te kunnen voldoen. Ze variëren van basis modules zoals verkoop, crm tot specifieke modules voor een EDI- interface of integratie met Magebto ecommerce platfoprm. Uw bedrijf kan zijn op maat gemaakt systeem simpelweg bouwen door het selecteren en het configureren van de meest geschikte modules en aansluiten op andere platforms.