Wij zijn Aardug en stellen

ons graag even voor

Aardug is dé Odoo Gold Partner voor organisaties die succesvol willen ondernemen met online bedrijfssoftware. Wij zijn een van de snelst groeiende en meest ervaren Odoo-partners van NL. Als Odoo-gecertificeerde IT-dienstverlener verzorgen we de volledige implementatie van Odoo, van advies en consultancy tot en met het onderhoud en support. De complete software van Odoo vullen we aan met onze slimme oplossingen, onze overzichtelijke en bewezen werkwijze en selecte partnernetwerk. Zo maken wij je project succesvol!

Odoo (voorheen OpenErp) is moderne, flexibele en betaalbare online bedrijfssoftware. Odoo biedt tegen flink lagere kosten meer standaardfunctionaliteit en is gebruiksvriendelijker en completer dan het gevestigde aanbod. Bovendien past Odoo bij bijna alle bedrijven! Odoo is uitbreidbaar met modules voor o.a. relatiebeheer, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, projectmanagement, productie, administratie, personeelsmanagement, documentmanagement en e-commerce. We bedienen onder andere installatiebedrijven, webshops, bouwbedrijven en handels- en productiebedrijven.

Wij laten Odoo succesvol draaien binnen je bedrijf. We zijn sterk in het configureren van de specifieke kenmerken en processen van het bedrijf in de Odoo-software. Onze Gold-status laat zien dat we onze groeiende klantenkring bedienen met hoogopgeleide, bewezen professionals die volledig gecertificeerd zijn om Odoo te implementeren.

Het motto van Aardug is streven naar beter; verbeteren door het inzetten van bewezen technologieën en oplossingen. Dit doen we met moderne en betrouwbare softwareoplossingen die voldoet aan jouw specifieke eisen en wensen. De software moet simpel te gebruiken en te beheren zijn.