Over Aardug

Wij zijn Aardug en stellen ons graag voor.


Aardug is al jarenlang Gold Partner voor Odoo, de wereldwijd gebruikte cloudsoftware om vrijwel alle facetten van organisaties aan te sturen. Met Odoo helpen we Nederlandse en internationale organisaties om succesvol te ondernemen. Als snelgroeiende en ervaren Odoo-partner verzorgen we de complete implementatie van Odoo. Van advies tot consultancy en van inrichting tot optimalisatie. Ook helpen we klanten met support. Aanvullend op Odoo bieden we een groeiend aantal eigen softwareoplossingen. We werken volgens een standaard werkwijze en met een select partnernetwerk.

Kiezen voor Aardug is kiezen voor een gedreven, klantgerichte en innovatieve sparringpartner die je helpt om jouw bedrijf succesvol te laten draaien. Onze kracht is om de specifieke kenmerken en processen van jouw bedrijf in te richten in de software, zodat deze jouw bedrijfsvoering optimaal ondersteunt en aanstuurt. Onze Gold-status laat zien dat we onze groeiende klantenkring bedienen met hoogopgeleide, bewezen professionals die volledig gecertificeerd zijn om Odoo te implementeren.
Bij Aardug heb je korte lijnen met consultants en kan je snel schakelen. We denken met je mee en kijken verder en breder dan de software alleen. We dragen praktische oplossingen aan die hun kracht hebben bewezen in de praktijk. Werkplezier en een prettige sfeer vinden we belangrijk, zowel intern in ons bedrijf als in de samenwerking met onze klanten.

Het motto van Aardug is streven naar beter. We willen verbeteren door bewezen technologieën en oplossingen in te zetten, die volledig met elkaar geïntegreerd zijn. Dit doen we met moderne en betrouwbare softwareoplossingen die voldoen aan jouw specifieke eisen en wensen. We vinden het belangrijk dat software simpel te gebruiken en te beheren is. En betaalbaar voor het MKB.