Over Ons

HomeOver Ons
Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

Over Aardug

AARDUG is een solution provider. Wij leveren flexibele, betaalbare bedrijfssoftware.
Ons motto is streven naar beter – verbetering door het inzetten van bewezen technologieën en oplossingen.
Ons doel is simpel – het ontwerpen en het leveren van moderne, betrouwbare bedrijfssoftware die voldoet aan uw specifieke eisen en wensen, die simpel te gebruiken en te beheren zijn.
Wij zijn Aardug en we komen graag in contact met u.

Onze Aanpak

Het succes van uw oplossing wordt in belangrijke mate bepaald door de snelheid van acceptatie en de effectiviteit waarmee de oplossing waarde toevoegt aan uw organisatie. Wij gebruiken daarom Agile methodiek: een praktische implementatiemethodiek waarmee u in korte herhalende cycli werkende functionaliteit (deeloplossingen) implementeert. De belangrijkste eerst. Zo genereert u sneller resultaat, krijgt u direct inzicht in de waarde, verhoogt u de flexibiliteit van de implementatie en is een betere voortgangsbewaking mogelijk.

Agile gaat ervan uit dat gebruikers tijdens de implementatie de mogelijkheden van het systeem ontdekken, eisen en wensen kunnen bijstellen en direct van de voordelen kunnen profiteren. Het streven van Agile is om zo snel mogelijk werkende functionaliteit van de deeloplossing op te leveren; startend met de onderdelen die het belangrijkst voor uw business zijn.

Over ODOO

ODOO (voorheen OpenErp) is een moderne toepassing voor bedrijfssoftware op basis van opensource software. Een simpel, flexibele en betaalbare oplossing om lokaal of online mee te werken. Het is uitgebreide modulaire zakelijk toepassing voor onder andere relatiebeheer, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, projectmanagement, productie, adminstratie, personeelsmanagement, document management.