Vacature: Medewerker Kantoor (vakantiebaan) - Goor

Ben jij nu op zoek naar dé vakantiebaan? Bij Aardug in Goor zoeken we voor de komende maanden ondersteuning op ons kantoor. Ben jij bijna klaar met Havo of VWO en worden de examens een eitje? 🥚 Dan kun je zo snel mogelijk starten.
Vrij krijgen voor examens en vakantieplanning is geen probleem.
 

        De functie

               Goor, Overijssel
              Fulltime
              Havo/vwo

        Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame vakantiebaan? Bij Aardug in Goor (softwarebedrijf) hebben we de komende maanden extra ondersteuning nodig bij ons kantoor. Denk bijvoorbeeld aan administratieve taken, uitzoek- en regelwerk. Als jij bijna klaar bent met Havo of VWO en je daarvoor niet al te druk meer bent, dan kun je bij ons zo snel mogelijk starten. We hebben het liefst iemand voor fulltime, maar parttime is ook mogelijk. En als je examens hebt of met vakantie gaat, is vrij krijgen natuurljik geen probleem.

         Over Aardug

         Aardug is Gold Partner voor Odoo, wereldwijd gebruikte cloudsoftware om vrijwel alle facetten van een organisatie aan te sturen. Hiermee helpen we Nederlandse en internationale organisaties om succesvol te ondernemen. Als snel groeiende en ervaren Odoo-partner verzorgen we de complete implementatie van Odoo. Van advies tot consultancy en van inrichting tot optimalisatie. Ook helpen we klanten met support. Aanvullend op Odoo bieden we een groeiend aantal eigen softwareoplossingen. We werken volgens een standaard werkwijze en met een select partnernetwerk.

           Waarom werken bij Aardug?

           • Werk met de meest innovatieve cloud-software van Europa
           • Gevarieerde werkzaamheden, deels zelf vorm te geven
           • Informele, plezierige werkomgeving

            Enthousiast geraakt over deze vacature?

            Spreekt dit alles jou aan en word je enthousiast? Stuur dan nu een korte motivatie naar werkenbij@aardug.eu.

            Solliciteer nu!  


            Aardug is niet geïnteresseerd ondersteunende diensten bij de invulling van deze en andere posities.