E-mailmarketing
gemakkelijk gemaakt

Maak geweldige campagnes

Start bij het begin of ga aan de slag met één van de vele thema's

 

Maak succesvolle e-mailcampagnes die potentiële klanten aanspreken zonder enige IT-kennis. 
Houd volledige controle over uw e-mailcontent en lay-out met de intuïtieve en gebruiksvriendelijk software.

 


 
 

Segmenteer uw database

Voor betere openings- en klikratio's. Optimaliseer uw resultaten door uw campagnes naar doelgroepen binnen uw database te sturen. Selecteer leads, klanten en elke andere groep uit uw contactenlijst per land, datum, functie en meer, allemaal ontwikkeld om te zorgen dat u uw content alleen naar de mensen stuurt met wie u uw campagne wilt delen

Bruikbaar op elk scherm

Garandeer dat uw e-mail nieuwsbrief optimaal wordt weergegeven op elk scherm, of het nu op een tablet, mobiele telefoon of desktop is. Onze dynamische content zal zich automatisch aanpassen aan het scherm van de abonnee door de regelafstand in te stellen en de afbeelding te optimaliseren, wat de leesbaarheid op alle apparaten verhoogt.

Verbeter uw campagnes

Vertrouw op statistieken en data om betere e-mails te verzenden.Geavanceerde functies

 

 

Traceer uw links 

Voeg een traceercode toe aan de links in uw e-mailcampagnes en krijg een volledig overzicht van de prestaties van elke campagne op een speciaal dashboard met de Odoo link tracker.

 

Bereken uw ROI 

Volg kansen en leads via Odoo CRM en analyseer de conversieratio, de verwachte inkomsten en de gegenereerde inkomsten van elk van uw campagnes. Gebruik filters voor grondigere analyses.