Maak kennis met Odoo

Flexibele online ERP-software voor het MKB

Maak kennis met Odoo, dé grote uitdager van de gevestigde orde in ERP-software. Met zijn flexibele, complete, snelle en betaalbare software – én 100% cloud – staat Odoo ook in Nederland steeds vaker op de shortlist van middelgrote en kleinere bedrijven. Ideaal voor organisaties met 10 tot 150 gebruikers, interessant al vanaf enkele gebruikers.

Vraag demo aan

2800+
werknemers
150+
landen
12+ miljoen
gebruikers

Allround flexibele bedrijfssoftware.

Odoo biedt alle handige functionaliteiten die je van een modern all-in-one-systeem mag verwachten – en functies die je niet verwacht. Alles met als doel om medewerkers zo snel en slim mogelijk te laten werken. En om jou als manager realtime overzicht en controle te geven. 

Het online softwarepakket Odoo behoort tot ’s werelds meest gebruikte bedrijfssoftware. De bedrijfssoftware kent meer dan 6 miljoen gebruikers en honderden implementaties per dag. Odoo wordt gebruikt binnen onder andere projectorganisaties, producenten en handels- en e-commerce-bedrijven. De webgebaseerde software kan je als online dienst afnemen of lokaal op een eigen server installeren. 

Odoo is opgebouwd uit apps die naadloos met elkaar samenwerken. Je kiest eenvoudig de apps die je nodig hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van financieel, verkoop, inkoop, voorraad, project en tijdregistratie. Daarnaast is Odoo ook sterk in zaken zoals flows en communicatie.  

Odoo is een volwaardig ERP-systeem en ontwikkelt zich razendsnel. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe versie. Anno 2022 zitten we op Odoo versie 15 en versie 16 verwachten we dit najaar. De software is dus continu in ontwikkeling en wordt ieder jaar sneller en gebruiksvriendelijker.

Voor veel bedrijven is het van belang dat de oplossing snel en beperkt kan starten en modulair kan groeien. De software en functionaliteiten kunnen naar voortschrijdend inzicht worden aangepast en uitgebreid, aansluitend bij de organisatiegroei en budgetten. Dit zijn belangrijke zaken voor succes op de lange termijn.

Wil je Odoo zelf ontdekken?

Probeer Odoo nu 30 dagen, geheel kosteloos en vrijblijvend.

Meer dan 7 miljoen mensen laten hun bedrijf groeien met Odoo

Add-ons van Aardug

Aardug is een van de grotere Odoo Gold Partners met internationale klanten. Aanvullend op Odoo biedt Aardug een set aan eigen apps. Denk aan plannings- en rapportagetools, goedkeuringsflows en koppelingen, waarmee bijvoorbeeld installatiebedrijven en projectorganisatie nog meer waarde halen uit Odoo.

Hoe Odoo verschilt van andere softwaresystemen

Odoo is vanaf de basis ontwikkeld voor online gebruik via de browser. De software werkt snel en simpel op alle apparaten op iedere locatie. In de markt is Odoo qua functionaliteit vergelijkbaar met bijvoorbeeld SAP Business One of Microsoft Business Central. Waar we op verschillen, zijn zaken als flexibiliteit, functionaliteit en prijs. Odoo biedt voor alle gebruikers alle functionaliteit. Iederee is dus een volledige gebruiker. Met behulp van toegangsrechten bepaal je wat verschillende gebruikers kunnen zien en wat niet.


Voor grote en kleine organisaties 

Met de complete en geïntegreerde set aan toepassingen biedt Odoo een totaaloplossing voor zowel grote organisaties (>200 users) als voor kleine organisaties met enkele gebruikers. Door de modulaire opbouw en gebruiksvriendelijkheid kunnen bedrijven klein beginnen en geleidelijk uitbouwen, waarbij klantspecifieke ontwikkelingen in de open code relatief eenvoudig zijn aan te passen.  

Investeer in je organisatie, niet in licenties

Met Odoo bedrijfssoftware en Aardug investeer je in meer toegevoegde waarde. Denk aan advies, voorbereiding, inrichting, training en integraties. En dus niet aan dure licenties, hoge supportkosten of prijzige abonnementen. De Odoo Enterprise Editie biedt een abonnementsmodel waarin hosting, support & beheer gebundeld is. Dit is inclusief veel extra services en functionaliteiten, zoals lokalisatie voor landspecifieke wet- en regelgeving en beveiliging. Daardoor is Odoo nog eenvoudiger op te zetten en te beheren. 

Meer weten?

Download dan onze Odoo Prijslijst. Daar vind je ook link naar onze prijsconfigurator. Natuurlijk kan je ook direct contact opnemen met ons. We leggen je graag meer uit over de mogelijkheden.

Download prijslijst  Of neem nu contact op met ons.