Odoo prijslijst downloaden

Wil je alle prijzen en opties van Odoo in één handig overzicht? Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang de PDF direct in je mailbox!

Prijzen van Odoo en Aardug

Transparant en helderheid 

Bij Aardug begrijpen we dat helderheid en transparantie belangrijk zijn bij het overwegen van een Odoo of ERP-implementatie. Onze prijslijst is ontworpen om duidelijkheid te bieden over de investering die nodig is voor jouw bedrijf om te profiteren van de kracht van Odoo.

Gebruikers

De kern van de prijsstructuur van Odoo is gebaseerd op het aantal gebruikers in Odoo.  Of je nu een klein bedrijf bent met een beperkt aantal medewerkers of een grotere onderneming met uitgebreide teams, Odoo biedt een vaste prijs per gebruiker.

Custom Apps & Plug-ins

Wij snappen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om aangepaste Odoo-apps en plug-ins toe te voegen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van jouw bedrijfsprocessen. De prijs voor deze maatwerkfunctionaliteiten wordt op maat bepaald, zodat je alleen betaalt voor wat je werkelijk nodig hebt.

Extra integraties

Om nog beter te integreren met jouw bestaande systemen en processen, biedt Aardug extra integratiemogelijkheden zoals integraties met webshops, VoIP, Lightspeed, Shopify en 2ba. 

Hosting

Wij bieden flexibele hostingopties, zodat je de controle hebt over waar en hoe Odoo wordt gehost. Voor optimale prestaties en beveiliging bieden wij de mogelijkheid om te hosten via het Odoo.sh Cloud Platform. Maar wil je liever Odoo op je eigen locatie hosten? Dat kan ook. 

Implementatie

Voor het implementeren van Odoo kan je uiteraard kiezen voor eigenhandige inrichting. Voor een optimale aansluiting van Odoo op jouw bedrijfsprocessen en het beste resultaat, is het raadzaam om te werken met een lokale partner zoals Aardug. We informeren je uiteraard graag over de mogelijkheden! 

Neem contact op