Alles-in-1 voor installatiebranche

Met Odoo stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één systeem. Door onze extra modules voor verkoop, uren en projecten sluit de oplossing van Aardug perfect aan op de behoeften van jouw installatiebedrijf. Ontdek onze oplossing nu!

Download de brochure nu:

Sneller leads oppakken

Ontvang jij leads van particulieren van leadproviders zoals Solvari of Yonego via e-mail? Met onze koppeling hoeft je nooit meer leads over te typen. Verkopers kunnen dus gelijk aan de slag en krijgen automatisch herinneringen. Het systeem kan ook zelf berichten aan klanten sturen.

Met Odoo leads kun je aanvragen dus sneller opvolgen. Bovendien werken Verkoop, Projectplanning en Financiën vanuit één online systeem. Aanvragen en projecten belanden zo niet meer tussen wal en schip.

Opname
Lead en verkoopkans aanmaken

Leads importeren, aanvullen, opvolgen en afspraken inplannen

 Schouwen
Offerte maken en bevestigen

Offerte uitbrengen en opvolgen, de verkoop binnenhalen en bevestigen

Oplevering
Planning en uitvoering

Project inplannen, voorbereiden en installeren op locatie

Afsluiten
Facturatie en administratie

Digitaal factureren en boekhouding bijwerken

Vraag nu jouw demo aan

En ontdek de voordelen online of bij jou op locatie

Aardug: specialist voor 
installatiebedrijven


Leads importeren
Aanvragen per e-mail worden automatisch herkend en omgezet naar een verkoopkans in Odoo. Zónder overtypen.

Opvolging bewaken
Odoo is jouw assistent voor het tijdig opvolgen van leads en offertes met automatische alerts, e-mails en sms/WhatsApp.

Professionele offertes
Deel in een paar klikken een professionele online offerte met optionele teksten en bijlagen, volledig in jouw huisstijl.

Dashboard met KPI's
Grafische dashboards om grip te houden op de scoringskansen, marges en andere verkoopprestaties.

Projectplanning
Via een grafisch planbord plan je eenvoudig de juiste mensen en middelen in op projecten en houd je grip op de capaciteit.

Projectformulier
Met deze eenvoudige, vraaggestuurde app leg je de intake en oplevering van de klantsituatie snel en volledig vast.

Doordat iedereen in één systeem werkt, werk je sneller en kan je alles makkelijk terugvinden.

Klant van Aardug  • Installateur zonnepanelen


Download nu de brochure

Ontdek onze oplossing voor de installatiebranche


Download brochure

Aardug Verkoop Plus

Met de Aardug Verkoop Plus automatiseer je het het verwerken en opvolgen van leads van intermediairs zoals Solvari of Yonego of vanuit je eigen website. Het hele verkoopproces van lead tot opdracht wordt aangestuurd door Odoo, dus één systeem in de cloud. Zo worden leads sneller opgepakt, bespaart je veel tijd en werkt je bedrijf efficiënter.  

Aardug Planning Plus 

De app Planning Plus bevat een grafisch planbord waarop je mensen en middelen kan inplannen op projecten. Door de integratie met Odoo zijn alle projectgegevens beschikbaar en is de planning voor iedereen inzichtelijk. Via automatische mails worden de planning en wijzigingen automatisch gedeeld met de betrokken klanten en medewerkers.

Aardug Projectformulier 

Het Aardug Projectformulier ondersteunt de volledige intake, schouw en oplevering van installatieprojecten. In de app worden op een vraaggestuurde wijze alle aandachtspunten gecontroleerd en vastgelegd. Bij akkoord kan de klant de oplevering direct ondertekenen met een digitale handtekening.

Odoo als innovatieve, wereldwijd gebruikte basis.

Onze oplossing is gebaseerd op de cloudsoftware Odoo. Met Odoo heb je een flexibele, betaalbare en toekomstbestendige oplossing voor je dagelijkse operatie. Je krijgt moderne online bedrijfssoftware die méér functionaliteit biedt tegen flink lagere kosten. Ook is het gebruiksvriendelijker en completer dan het gevestigde aanbod. Odoo past bij bijna alle bedrijven, waaronder installatiebedrijven. Je kan Odoo altijd uitbreiden met bijvoorbeeld inkoop, voorraadbeheer en e-commerce. 

 

Vraag nu jouw demo aan

Wil je zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw installatiebedrijf? Vraag dan nu een adviesgesprek en/of demo aan, online of bij jou op locatie.
Splits e-mailadressen met een komma.