Van lead naar offerte in 5 minuten

Ontvang jij leads van particulieren van leadproviders zoals Solvari of Yonego via e-mail? Ontdek dan nu onze oplossing voor installatiebedrijven: nooit meer leads overtypen én Verkoop, Projectplanning en Financiën werken in één online systeem!

Download de brochure nu:

Sneller leads oppakken

Bij verkopen draait alles om leads snel oppakken en gestructureerd opvolgen.Met onze module Aardug Verkoop Plus kan je verkoper gelijk aan de slag. Gegevens van de lead worden automatisch ingelezen in het CRM-onderdeel van Odoo. Verkopers krijgen automatische herinneringen van het systeem, dat ook aan klanten berichten kan sturen.

Met Odoo is leads overtypen dus niet meer nodig. Daardoor kan je leads sneller opvolgen en je verkopers effectief aansturen. Je bewaart alles bij elkaar en aanvragen komen niet meer tussen wal en schip.

Opname
Lead en verkoopkans aanmaken

Leads importeren, aanvullen, opvolgen en afspraken inplannen

 Schouwen
Offerte maken en bevestigen

Offerte uitbrengen en opvolgen, de verkoop binnenhalen en bevestigen

Oplevering
Planning en uitvoering

Project inplannen, voorbereiden en installeren op locatie

Afsluiten
Facturatie en administratie

Digitaal factureren en boekhouding bijwerken

Vraag nu jouw demo aan

En ontdek de voordelen online of bij jou op locatie

Sterk uitgebreid voor installatiebedrijven


Leads importeren
Aanvragen per e-mail worden automatisch herkend en omgezet naar een verkoopkans in Odoo. Zónder overtypen.

Opvolging bewaken
Odoo is jouw assistent voor het tijdig opvolgen van leads en offertes met automatische alerts, e-mails en sms/WhatsApp.

Professionele offertes
Deel in een paar klikken een professionele online offerte met optionele teksten en bijlagen, volledig in jouw huisstijl.

Dashboard met KPI's
Grafische dashboards om grip te houden op de scoringskansen, marges en andere verkoopprestaties.

Projectplanning
Via een grafisch planbord plan je eenvoudig de juiste mensen en middelen in op projecten en houd je grip op de capaciteit.

Projectformulier
Met deze eenvoudige, vraaggestuurde app leg je de intake en oplevering van de klantsituatie snel en volledig vast.

Wij hebben de verwerkingstijd van lead naar offerte gereduceerd  van 30 naar 5 minuten!

Klant van Aardug  • Installateur isolatie


Download nu de brochure

Ontdek onze oplossing voor de installatiebranche


Download brochure

Aardug Verkoop Plus

Met de Aardug Verkoop Plus automatiseer je het het verwerken en opvolgen van leads van intermediairs zoals Solvari of Yonego of vanuit je eigen website. Het hele verkoopproces van lead tot opdracht wordt aangestuurd door Odoo, dus één systeem in de cloud. Zo worden leads sneller opgepakt, bespaart je veel tijd en werkt je bedrijf efficiënter.  

Aardug Planning Plus 

De app Planning Plus bevat een grafisch planbord waarop je mensen en middelen kan inplannen op projecten. Door de integratie met Odoo zijn alle projectgegevens beschikbaar en is de planning voor iedereen inzichtelijk. Via automatische mails worden de planning en wijzigingen automatisch gedeeld met de betrokken klanten en medewerkers.

Aardug Projectformulier 

Het Aardug Projectformulier ondersteunt de volledige intake, schouw en oplevering van installatieprojecten. In de app worden op een vraaggestuurde wijze alle aandachtspunten gecontroleerd en vastgelegd. Bij akkoord kan de klant de oplevering direct ondertekenen met een digitale handtekening.

Odoo als innovatieve, wereldwijd gebruikte basis.

Onze oplossing is gebaseerd op de cloudsoftware Odoo. Met Odoo heb je een flexibele, betaalbare en toekomstbestendige oplossing voor je dagelijkse operatie. Je krijgt moderne online bedrijfssoftware die méér functionaliteit biedt tegen flink lagere kosten. Ook is het gebruiksvriendelijker en completer dan het gevestigde aanbod. Odoo past bij bijna alle bedrijven, waaronder installatiebedrijven. Je kan Odoo altijd uitbreiden met bijvoorbeeld inkoop, voorraadbeheer en e-commerce. 

 

Vraag nu jouw demo aan

Wil je zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw installatiebedrijf? Vraag dan nu een adviesgesprek en/of demo aan, online of bij jou op locatie.
Splits e-mailadressen met een komma.