Odoo-implementatie 
met Aardug

Flexibel en op maat

   

Odoo implementaties 
met Aardug

Flexibel en op maat

   

 
Profiteer van de kracht van Odoo met Aardug


Bij Aardug hebben we onze kennis en ervaring met Odoo vertaald naar een unieke, effectieve aanpak voor een Odoo-implementatie. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we een maatwerk implementatie, die helemaal is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Ons doel is om de potentie van Odoo volledig te benutten en jouw werkprocessen optimaal te stroomlijnen en verbeteren. 


Stap voor stap richting een efficiëntere toekomst

Door onze jarenlange Odoo-implementatie ervaring hebben we een implementatieplan ontwikkeld waarmee we zowel grotere als kleinere bedrijven kunnen voorzien van een soepele Odoo-implementatie. Bij Aardug geloven we in de kracht van Odoo én in de kracht van maatwerk, omdat geen bedrijf hetzelfde is. We denken proactief mee over werkprocessen en streven altijd naar de juiste balans tijdens de implementatie. Op die manier wordt de volledige potentie van Odoo benut, terwijl de processen zo goed mogelijk aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Een succesvolle implementatie vereist duidelijke afspraken, heldere verwachtingen en effectieve communicatie. Bij Aardug worden deze elementen geïntegreerd in ons implementatieplan. Door consistent gebruik te maken van dezelfde methodiek voor al onze klanten, creëren we niet alleen transparantie voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Hierdoor is het voor beide partijen helder in welke fase van de implementatie we ons bevinden. Dit alles met als doel een zo vlot mogelijke implementatie te realiseren.

Analyse en vooronderzoek

Onze ervaren consultants duiken diep in de kern van jouw bedrijfsprocessen. We analyseren huidige workflows, identificeren knelpunten en bepalen hoe Odoo deze kan optimaliseren.

Kick-off

We lanceren het project met een kick-off. We bespreken de doelen, verwachtingen en stellen een duidelijke projectplanning op. Zo leggen we met een toegewijd team, inclusief een senior projectmanager, op basis van vertrouwen een solide basis voor het project.


Minimum Viable Product (MVP)

We streven naar een snelle implementatie van een Minimum Viable Product (MVP). Dit stelt jou in staat om snel de voordelen van Odoo te ervaren en biedt ruimte voor verdere aanpassingen.

Training

Het succes van een implementatie hangt af van het gebruik van de systemen. Daarom bieden we uitgebreide training aan jouw team, zodat zij vertrouwd raken met de nieuwe processen en tools.

Go-live

De overgang naar Odoo gebeurt altijd in nauw overleg met de klant. We plannen de go-live zorgvuldig om ervoor te zorgen dat het geen verstoring veroorzaakt in de dagelijkse activiteiten van jouw bedrijf.

Support

Onze toewijding stopt niet bij de implementatie. Aardug biedt doorlopende ondersteuning op maat, zodat jouw team altijd de beste zorg krijgt en eventuele vragen of problemen snel worden opgelost.


Lokale ondersteuning voor effectieve voortgang 

Een uniek aspect van onze aanpak is de regelmatige aanwezigheid van een van onze consultants op locatie. Deze zorgt voor effectieve training, snelle antwoorden op vragen en begeleiding waar dit nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het importeren, verwerken en verbeteren van data. In de praktijk blijkt dit een effectieve manier om de lokale organisatie te ondersteunen, het projectteam van de nodige informatie en begeleiding te voorzien en op het juiste moment specialisten in te schakelen voor specifieke oplossingen. Deze flexibele aanwezigheid, aangepast aan de behoeften van jouw organisatie, zorgen we voor een succesvolle en doelgerichte voortgang van het project.

Benieuwd wat Odoo jou kan bieden?

Probeer Odoo nu vrijblijvend gratis!