Compatibel met alle hardware

Alles wat uw winkel nodig heeft


Odoo POS is gebaseerd op een slim interface dat ieder kleinhandelsbedrijf zonder problemen kan gebruiken. Doordat het extreem flexibel is, kunt u Odoo POS configureren om aan uw precieze behoeften te voldoen. 

Online en offline


Odoo's kassa blijft betrouwbaar, zelfs als uw verbinding dat niet is. Zet nieuwe winkels eenvoudig en snel op met slechts een internetverbinding. Gebruik uw verkooppunt vervolgens overal en altijd. Hoewel er een internetverbinding vereist is om het verkooppunt te starten, blijft het volledig operationeel mocht het volledig ontkoppeld zijn geweest. 


Blijf in contact met uw klanten

En zorg ervoor dat ze blijven terugkomen met loyaliteitsprogramma's

 

Loyalty-programma's

Beloon uw trouwe klanten met punten, cadeaus en kortingen met de Odoo Loyalty-programma's. Het gehele proces is snel en kan volledig geautomatiseerd worden. Het indentificeren van uw klanten is nog sneller met loyalty-passen en barcode-id's voor uw klanten.

Registreer

Registreer uw klanten om hun koopgewoonten bij te houden. U kunt ze dan speciale aanbiedingen en verkoopaankondigingen sturen met Odoo Mailing. Registreer belastingidentificaties voor uw zakelijke klanten en geef ze direct facturen of stuur ze per mail.

Geïntegreerde  voorraadbeheer


Real-time controle & nauwkeurige prognoses om voorzieningen te beheren. De Odoo voorraadbeheer app synchroniseert automatisch elke transactie van het POS met de voorraad. U kunt in realtime de beschikbaarheid van producten zien zonder tijd te verliezen. Bovendien is POS compatibel met Odoo eCommerce. Het is niet nodig om aparte voorraden op te stellen voor de twee apps, waardoor u zich volledig kunt richten op de ontwikkeling van uw multi-channelbedrijf.