Aardug groeit gestaag door

13 april 2023 in
Aardug groeit gestaag door
Aardug Consultant

​Uitbreiding team 

Aardug is zowel qua team als opdrachtgevers weer verder gegroeid. De afgelopen maanden diverse zijn nieuwe medewerkers gestart. Zo zijn Jeroen, Thomas en Jette als consultant van start gegaan. Op het technische front hebben Morris, Rith en Camille zich bij ons team gevoegd. Vanuit Soest staat het team van Reinoudt van Rijckevorsel ons bij. In regio Rotterdam worden we nu vertegenwoordigd door Remko Strating, voorheen Odoo-partner en nu aangesloten bij Aardug als senior technisch consultant. 

Nieuwe opdrachten 

Het afgelopen tijd hebben we meer dan 10 nieuwe klanten live gebracht met de online software Odoo. Ook hebben we de eerste klanten overgezet naar de razendsnelle versie 16 van Odoo.  

Nieuwe mensen welkom 

We zien dat de adoptie van Odoo snel groeit en Aardug groeit stevig mee. We hebben nog steeds openstaande vacatures! Voor onze verdere groei zijn we op zoek naar nieuwe mensen, zoals consultants en ontwikkelaars. Misschien wel het allerbelangrijkste om te weten: van de mensen die bij Aardug is gaan werken, heeft niemand ons team verlaten. Groei combineren met stabiliteit, dat is waar we voor staan. 

Kom kennismaken 

Ben jij op zoek moderne, razendsnelle en gebruiksvriendelijke cloudsoftware, met een gedreven IT-partner als adviseur? Of heb je interesse om te komen werken bij ons? Maak dan nader kennis met Odoo 16 en Aardug: https://www.aardug.nl/