Odoo 13: Welke functies kun je verwachten

Odoo brengt binnenkort versie 13 uit en we kunnen niet wachten om de verbeteringen te zien.
13 april 2021 in
Odoo 13: Welke functies kun je verwachten
Administrator

Odoo, de alles-in-één bedrijfsoftware brengt binnenkort versie 13 uit en we kunnen niet wachten om de verbeteringen te zien! Wilt u uw zakelijke ERP-oplossing laten bouwen met de nieuwste Odoo-versie? Praat met onze Odoo-consultant bij Aardug, die u een passende ERP-oplossing kan aan bieden die is afgestemd op al uw behoeften. Of kijk op onze nieuwe website over Odoo 13: www.odoo13.nl

Odoo, is s'werelds snelst groeiende bedrijfsoftware oplossing. Het biedt een breed scala aan ERP-functies voor grote en kleine bedrijven. Met elke release van elke versie wordt  odoo beter en versie 13 vormt hierop zeker geen uitzondering. Deze blogpost is bedoeld om een ​​kijkje te geven in de nieuwe functies van odoo 13. 

De belangrijkste vernieuwingen van Odoo 13 willen we graag vermelden in deze blog.

In-Apps Purchase (IAP)

Services kopen binnen uw Odoo omgeving

Introductie van Odoo Bank

Odoo leent contant geld

OCR (Object Character Recognition)

Scan en neemt automatisch documenten op

Accountant als Odoo service

Een Odoo-accountant als boekhouder

Integratie met recruitment portaal

Vacatures worden mogelijk gemaakt met één klik

Internet of Things

IoT apparaten verbinden met Odoo

Voorraadbeheer

Aantallen traceren om nooit zonder voorraad te zaken 

Positie bijhouden

Waardevolle bezittingen opsporen zoals voorraad en vloot

Record-aanwezigheid

Gebruik het verbonden badging-systeem

Focus op de branche

Stem uw oplossing af op de behoeften van de branche

Met deze functies in lijn, raakt Odoo deze keer de massamarkt, gericht op meer bedrijven van alle soorten en maten.

Klaar voor de release in oktober 2019, er zijn veel nieuwe indrukwekkende aspecten te zien in Odoo 13.

Nieuwe, krachtige functies die Odoo 13 brengt

Verbeterde lijstweergave

Odoo 13 biedt een nieuwe look aan de lijst- / structuurweergave. Nu kan de gegroepeerde lijst worden gewijzigd of bewerkt. Een pager wordt weergegeven in het geval van meerdere groepen. Aangepaste knoppen kunnen worden opgenomen in de koptekst van een groep in het geval van groeperen in many2one-veld. Navigatie door de verschillende cellen in lijstweergave werd eenvoudiger met pijlen.

 
 
 
 

Toevoeging van HR Skills Module

Niet alleen menselijke hulpbronnen, maar bedrijven kunnen nu ook hun vaardigheden beheren met Odoo ERP. V13 introduceert een extra module, HR-vaardigheden voor afzonderlijk management van vaardigheden van medewerkers. De module is ontworpen om ondernemers te helpen bij het bijhouden van de belangrijkste vaardigheden, ervaring, vaardigheidsniveau, opleidingsgeschiedenis, aanwijzing, enzovoort van de medewerkers in de app Skills Management.

Odoo 13 zal een sales boost geven

Verkoopcoupon- en promotiemodule is van kracht in de V13 Community-editie en maakt niet langer deel uit van een zakelijke editie. Bedrijven kunnen zo hun promoties nu eenvoudig van stroom voorzien met behulp van opties zoals percentage promotie, korting op afstand, promotie met een clubbed, tijdgebonden aanbiedingen en kortingsbonnen genereren.

 
 
 
 

Nieuw zoekpaneel

In de Kanban-weergave komt er een delicate toevoeging, namelijk een nieuw zoekvenster. Het zal helpen bij het filteren van resultaten en dus tijd besparen bij het doorzoeken van records van elke medewerker.

Website formulier bouwer

Eerder alleen beschikbaar op de Enterprise-editie van Odoo, is de bouwer voor het maken van websites nu een feature-app van de community. Het zal de zakelijke websites met de mogelijkheid machtigen om aangepaste formulieren op elke webpagina toe te voegen.

 
 
 
 

Opname van HR Payroll in Enterprise-editie

Odoo 13 verplaatst de HR-loonlijstfunctie naar de enterprise-editie van zijn community. Odoo zal de open-source payroll-applicatie stoppen omdat deze niet helemaal bruikbaar is met veel ontbrekende functies. Daarom zijn ze van plan de ontbrekende functies in Odoo Enterprise te ontwikkelen om er een echte app van te maken: voordelenbeheer, rapporten, lokalisaties, enz.

Bereik van after-sales services 

De vraag naar verschillende diensten, zoals het beheer van restituties, productretours, reparaties die worden geïnitieerd bij de helpdesk, zal eenvoudig te beheren zijn met een ticketsysteem. Bovendien maakt Odoo 13 het mogelijk om afdelingen zoals verkoop, magazijnbeheer, boekhouding, enz. Te integreren met ondersteuningsteams.


Verkoopmodule is herzien en vernieuwd 

De verkoopmodule krijgt veel nieuwe revisies in Odoo 13. Complete inline, slimme productconfigurator, schone kolomlabels en opname van geavanceerde velden zoals doorlooptijd, analyses, kosten.


Odoo eCommerce ondersteunt productvideo's 

eCommerce-winkels met Odoo kunnen nu naast de afbeeldingen realistische video's weergeven om de bruikbaarheid van de producten op de productpagina's beter te illustreren.

Introductie van Field Service

De verzameling apps van Odoo bevat nu een nieuwe app Fieldservice waarmee het voor bedrijven uiterst eenvoudig wordt om hun buitendiensten toe te wijzen aan en te beheren voor technici of on-field militairen.

Odoo • Een foto met een geweldige onderschrift