Odoo 14 is uit!

Nieuwe website builder, geïntegreerde Excelsheets en intergraties met VoIP en Power BI
13 april 2021 in
Odoo 14 is uit!
Administrator

In oktober 2020 is de nieuwste versie van Odoo Enterprise geïntroduceerd: Odoo 14. Inmiddels werken de eerste klanten van Aardug er al mee! Stonden de vorige releases bol van de nieuwe apps, versie 14 kenmerkt zich door verdere ontwikkeling van bestaande apps en verbetering van de performance. Ook wij als Aardug hebben weer productnieuws in de vorm van twee nieuwe addons: een VoIP-integratie en onze Power BI-connector met Odoo.

Odoo • Tekst en afbeelding

Websitebouwer 

In Odoo 14 springt de nieuwe Website Builder het meest in het oog. De programmeertalen CSS en JS zijn nu rechtstreeks beschikbaar en configureerbaar in de websitebouwer. Widgets zoals een grafiek, countdown, inhoudsopgave en een productcatalogus zijn nu ook beschikbaar. Verder biedt Odoo nieuwe functionaliteiten zoals linten, tags, mogelijkheden voor achtergrondvideo en automatische pop-ups. Hiermee wordt Odoo nog aantrekkelijker voor zowel onervaren als professionele websitebouwers.


Geïntegreerde Excelsheets

Liefhebbers van Excelsheets zijn zeker blij met de nieuwe geïntegreerde weergave in Odoo 14. Hiermee kan je realtime data uit de Odoo-database tonen en aanvullen met eigen data en berekeningen. Zonder te hoeven exporteren of updaten. Je kan plannen, voorspellingen en forecasts creëren. Ook de verbeterde gebruikerservaring is het noemen waar.

Andere waardevolle toevoegingen in Odoo 14

New PDF cutter

Deel PDF-documenten op in aparte bestanden. Zo hoef je niet alle informatie in een document met iedereen te delen.

Outlook Add-In

Stel je mailbox beschikbaar in je Odoo-omgeving. Nu kan jevanuit e-mails direct leads creëren.

Verbeterde Stock Forecasts

Check de beschikbaarheid van de producten die je wil verkopen. Bekijk voorspellingen die gebaseerd zijn op nauwkeurige gegevens.

Data cleaning

App waarmee je gegevens in je database kan ontdubbelen en alle onnodige documenten kan verwijderen. Zo houd je je systeem schoon en wordt het geheugen niet onnodig belast.

Functionaliteiten doorontwikkelen

Tijdens de lancering van Odoo 14 heeft Odoo nog eens benadrukt dat het leidend wil worden op gebied van urenschrijven, financiën, productie en ga maar door. Hierbij zal Odoo zich met name richten op het verder door-ontwikkelen van functionaliteiten, de kwaliteit en prijzen. De kracht van Odoo blijft dat je met alle bedrijfsonderdelen werkt in één online all-in-one applicatie met één versie van de waarheid. Waarbij je gegevens maar één keer hoeft in te voeren en rapporten altijd gebaseerd zijn op actuele, realtime gegevens. 


Aardug VoIP-oplossing

Met de Odoo Aardug VoIP-oplossing koppel je je telefooncentrale met Odoo. Dit betekent dat je bij inkomende telefoontjes gelijk de juiste klantkaart in beeld krijgt. Daardoor kan je je gelijk een ticket, activiteit of verkoopkans aanmaken. Je werkt dus sneller en vergeet niets vast te leggen. Voor uitgaande gesprekken klik je simpelweg op het telefoonnummer in Odoo. De gesprektijden en -duur worden automatisch in Odoo vastgelegd. De registraties presenteer je eenvoudig in onze nieuwe rapportages. Dit biedt je waardevolle inzichten in wanneer en hoe vaak een lead is opgevolgd. Of wanneer het laatste contact is geweest. Ook kan je automatisch een volgende actie laten inplannen. De Aardug VoIP-oplossing is dus ideaal om je klantcontact verder te optimaliseren!


Aardug Power BI Connector

Met onze Microsoft Power BI Connector voor Odoo doe je diepgaande inzichten op uit actuele gegevens in je Odoo-database. Onze Power BI Connector stelt de gewenste gegevens vanuit Odoo beschikbaar voor Power BI. Die zet deze data om in visuele bedrijfsinformatie. Een volwaardige Business Intelligence-oplossing dus om gegevens in Odoo te analyseren. Nu kan je managementbeslissingen baseren op onderbouwde analyses in plaats van enkel je gevoel.  

Wil je meer weten of een demo zien? Neem dan contact met ons op.