Odoo 17 is uit!

Odoo 17 is uit: we nemen de belangrijkste aanpassingen met je door.
7 november 2023 in
Odoo 17 is uit!
Administrator

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Odoo 17 is gelanceerd en zit boordevol nieuwe functionaliteiten die je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen. Laten we eens kijken naar enkele opmerkelijke features die jouw ervaring met Odoo aanzienlijk zullen verbeteren.

WhatsApp tool: snel en efficiënt communiceren

Odoo 17 introduceert een geïntegreerde WhatsApp-tool waarmee je moeiteloos en direct kunt communiceren met je klanten. Maar dat is nog niet alles - het stelt je ook in staat om offertes en facturen rechtstreeks te verzenden via WhatsApp. Dit betekent een aanzienlijke versnelling van je communicatie- en transactieprocessen.

Verkoop: vernieuwde PDF-offertebouwer

De online offertebouwer uit Odoo 16 wordt vervangen voor een compleet nieuwe offertebouwe die werkt met PDF-bestanden. Koppel je productsheet aan je product en het wordt automatisch meegenomen in de PDF-offerte!

Uitgebreide Chat: automatisch vertalen en bijlage-scherm

Heb je een klant die moeite heeft met Engels? Laat deze nu in zijn eigen taal praten en laat Odoo het automatisch vertalen naar je eigen taal. Heb je een lange conversatie met een klant en moet je een oud document terugzoeken? Dit is nu makkelijker dan ooit met het bijlage-paneel.

Nieuw design: strak, eenvoudig en overzichtelijk

Het nieuwe design van de user interface is fris, modern en eenvoudig te navigeren. Odoo 17 heeft een strakke uitstraling die meegaat met de laatste design trends. Dit maakt het gebruik van het systeem niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk.


Shopfloor App: optimaliseer magazijnprocessen

Met de geïntroduceerde Shopfloor App kun je specifieke deelprocessen toewijzen aan collega's in het magazijn. Hierdoor wordt de coördinatie en efficiëntie van je magazijnbeheer aanzienlijk verbeterd. Het is de sleutel tot het stroomlijnen van je operaties.

Verbeterde Accounting: slimmer en sneller

Odoo 17 biedt een verbeterde integratie met de documenten app, waardoor het sorteren van gescande documenten en de koppeling aan de juiste journal nog eenvoudiger wordt. De verbeterde zoekfunctie herkent zelfs de inhoud van afbeeldingen en pdf's. Bovendien kun je de kosten van één factuur verspreid boeken over meerdere maanden, wat je financiële administratie nog flexibeler maakt. Last but not least: introductie van een nieuwe wizard voor automatische aflettering.

Geavanceerd zoeken: maak het persoonlijk

Met de nieuwe geavanceerde zoekopdrachten in Odoo 17 kun je eenvoudig bestaande zoekopdrachten bewerken en gepersonaliseerde filters maken. Filters die door gebruikers zijn gemaakt, zijn standaard efficiënter, omdat ze zoeken op records in plaats van tekst. Dit bespaart je kostbare tijd bij het vinden van de informatie die je nodig hebt.

AI-integratie: slimme tekst- en pagina-generatie met ChatGPT

Met de integratie van ChatGPT binnen Odoo kun je moeiteloos teksten genereren. Dit opent de deur naar snellere communicatie en documentcreatie, waardoor je workflow nog gestroomlijnder wordt. Dit is ook te gebruiken in de Website-app, waar je nu makkelijk teksten kunt laten (her)schrijven en pagina’s kan laten genereren.

Website en eCommerce: nieuwe headers, vormgeving en animaties

Odoo 17 komt met veel nieuwe functies en verbeteringen voor de Website-app. Maak je website nog unieker met hover-animaties voor je tekst en afbeeldingen. Laat je titels eruit springen met nieuwe highlights voor tekst. Heb je een webshop in Odoo? Je kunt nu eindelijk uit volledig nieuwe headers kiezen met een geïntegreerde zoekbalk. Ook heeft het klantenportaal een volledig nieuwe vormgeving gekregen om je klanten een gebruiksvriendelijkere ervaring te bieden.


Benieuwd naar wat Odoo 17 nog meer te bieden heeft? 

Dit waren uiteraard niet de enige nieuwe functionaliteiten, ben je benieuwd naar alle nieuwe functionaliteiten? Klik dan hieronder. hier!

Met Odoo 17 heb je niet alleen een nóg efficiëntere, maar ook een verbeterde gebruikerservaring. Ontdek zelf de kracht van deze nieuwe versie en breng je bedrijfsvoering naar ongekende hoogte, Ben jij benieuwd wat Odoo voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact op of maak gebruik van een gratis demo!

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag vrijblijvend een demo aan of bekijk de prijzen.

Vraag demo aan  Bekijk de prijzen