Odoo Gold Partner Aardug groeit verder

Uitbreiding team en nieuw kantoor in Goor
13 april 2021 in
Odoo Gold Partner Aardug groeit verder
Administrator


Nadat we afgelopen jaar onze status Odoo GOLD Partner hebben gecontinueerd, zijn er opnieuw positieve ontwikkelingen zichtbaar bij Aardug. 

Business consultant

Zo hebben we onze consultancytak versterkt met onze nieuwe collega Lennard, die als Junior Business Consultant aan de slag is gegaan. Lennard heeft als web-ontwikkelaar al wat jaren ervaring met het inrichten van de online ERP-software Odoo en zal vanuit die expertise onze klanten ondersteunen. Als afgestudeerd grafisch UI/UX-designer kan hij klanten ook van dienst zijn bij bijvoorbeeld het ontwerpen van een webshop en het verbeteren van de gebruikerservaring van de software.

Marketing en verkoop

Verder is het Aardug-team uitgebreid met de komst van Saskia en Martijn, die resp. de sales en marketing verder vorm zullen gaan geven. Zo bieden we nu onder andere een nieuwe prijslijstdownload (pdf).

Verhuisd naar kantoor in Goor

Bovendien is Aardug verhuisd naar een ruimere kantooromgeving in Goor. In het pand van CYKO Hydroliek hebben we nu alle ruimte om te werken, te brainstormen, klanten te ontvangen en ons bedrijf door te ontwikkelen. Natuurlijk ben je van harte welkom om ons nieuwe onderkomen aan de Dammaten 16 in Goor te komen bekijken en even bij te praten.