Odoo-consultancy

Neem contact op

Moduleconfiguratie


Modules vereisen configuratie en mogelijke aanpassingen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Het invoeren of importeren van data varieert in tijd, afhankelijk van het type module, van enkele minuten tot meerdere dagen voor het overzetten van gegevens.


Zodra je systeem operationeel is, kunnen rapportages en filters worden ingesteld. Filters maken het mogelijk om nuttige overzichten te genereren uit je volledige dataset. Zo kun je bijvoorbeeld een filter toepassen om alle kansen van vandaag te zien waarvoor een vervolgactie gepland staat. Deze kun je vervolgens opslaan als favoriet voor snelle toegang.


Rapportages binnen Odoo zijn zeer flexibel. Je kunt niet alleen gebruikmaken van een reeks standaardrapportagemogelijkheden, maar ook zelf rapporten aanmaken en deze optioneel automatisch naar je laten versturen. Denk hierbij aan overzichten van liquiditeit, ziekteverzuim, openstaande taken of vervallen facturen. Zo begin je je werkdag met een volledig beeld van de actuele stand van zaken.

 

Data importeren en exporteren


Als je migreert vanuit een ander systeem naar Odoo of grote databestanden moet integreren, bieden we consultancy om alles correct in Odoo op te nemen. Dit kan via standaard importfuncties of door middel van scripts voor grotere bestanden.Rechten management


Om te voorkomen dat medewerkers volledige toegang hebben tot de Odoo-omgeving, kun je toegang beperken tot specifieke onderdelen. Gebruikers ontvangen een 'rol' per functioneel gebied. Odoo biedt standaard rollen voor elke module. We bieden training en ondersteuning aan kerngebruikers om deze rollen correct toe te wijzen. Indien nodig passen we de rechten van rollen aan of creëren we nieuwe rollen. Het is mogelijk om rechten tot in detail in te stellen, indien gewenst.

Google integratie


Odoo biedt standaardintegraties met verschillende Google Apps. Als je Google Apps gebruikt, kun je deze integreren om Odoo-gebruikers met hun Google-account te laten inloggen. Odoo ondersteunt OAuth, wat een vlotte samenwerking met Google-applicaties garandeert. Synchronisatie met Google Agenda en Drive is ook mogelijk. Bovendien kunnen de eerder genoemde rapportages naar Google Docs geëxporteerd worden voor verdere bewerking of raadpleging.

Benieuwd naar wat Odoo jou kan bieden?

Vraag vrijblijvend een demo aan inclusief een demo van 30 minuten.