Odoo consulting

Neem contact op

Module configuratie


Modules moeten worden ingericht en eventueel worden aangepast naar uw wensen. Data moet worden geïmporteerd of worden ingeklopt. Afhankelijk van het type module varieert de tijd van enkele minuten tot meerdere dagen voor het overzetten van gegevens.

Als uw systeem is ingevuld kunnen de rapportages en filters worden ingesteld. Met filters kunnen werkbare overzichten worden gecreëerd uit de totale dataset. U kunt bijvoorbeeld een filter instellen bij welke kansen  van vandaag een vervolg actie is gepland. Dit kunt u vervolgens opslaan als een favoriet waarmee u de kans snel kan selecteren. 

Rapportages zijn heel flexibel te maken met Odoo. Naast een aantal vaste rapportage mogelijkheden is het ook mogelijk een reeds aangemaakt rapport vast te leggen, welke u vervolgens optioneel naar u toe kan laten sturen. Mogelijkheden hiervan zijn bijvoorbeeld liquiditeitsoverzichten, ziekteverzuim, niet afgeronde taken of vervallen posten. Op deze manier kunt u de volgende werkdag, voordat u begint, een volledig inzicht krijgen van de huidige status van de processen.

Data import en export


Migreert u uit een ander systeem dan Odoo, of krijgt u grote databestanden aangeleverd? Wij ondersteunen dit en voegen alles op de juiste wijze toe aan Odoo. Dit kan via normale import, maar ook middels scripts als het om grotere bestanden gaat.Rechten management


Wanneer u niet wilt dat medewerkers in de volledige Odoo omgeving kunnen, dan is er de mogelijkheid om bepaalde delen af te schermen. Gebruikers krijgen per functioneel gebied een 'rol' toegekend. Odoo heeft standaard rollen voor iedere module. Wij trainen en ondersteunen kerngebruikers om deze rollen op een juiste wijze toe te kennen. Indien nodig passen wij rechten van rollen aan, of creëren wij nieuwe rollen. Tot op  ieder klein detail is het mogelijk rechten in te stellen wanneer dit gewenst is.

Google integratie


Odoo kent een aantal standaard modules om samen te werken met diverse Google Apps. Als u Google Apps heeft, dan wilt u dit waarschijnlijk gebruiken om uw Odoo gebruikers te laten inloggen met hun Google-account. Odoo ondersteunt OAuth, wat betekent dat het goed samenwerkt met Google applicaties. Ook een synchronisatie met Google Agenda en Drive ontbreekt niet. Eerder genoemde rapportages kunnen eventueel geëxporteerd worden naar Google Docs om daar verder te werken of in te zien.