Odoo integratie

Neem contact op


Odoo


Odoo kent veel modules. De filosofie achter Odoo is dan ook voor iedere toepassing een applicatie te hebben. Echter sluiten deze apps niet altijd aan bij de bedrijfswensen. Uiteraard kunnen er ook aanpassingen en uitbreidingen worden gedaan om deze modules wel geschikt te maken voor uw wensen. Maar, er zijn tal van redenen om andere applicaties te gebruiken van derden. Odoo heeft een open structuur en ruime mogelijkheden om bruggen te slaan tussen applicaties.

 API integratie


API biedt de mogelijkheid om uw bestaande software met Odoo modules te koppelen op een gemakkelijke en eenvoudige manier. Met deze gespecialiseerde functie kunt u eenvoudig gegevens van uw eigen software direct naar een Odoo platform importeren en alles wordt automatisch op de juiste plek gezet. Ook exporteren is een fluitje van een cent.

Laat Odoo het grote, zware werk doen en u kunt genieten van de voordelen van Odoo.E-commerce integratie


Gebruikt u een gespecialiseerde software voor uw e-commerce business, maar wilt u beginnen met het genieten van de verbazingwekkende eigenschappen van Odoo? Dat kan! 

Derden hebben een speciaal project 'connectoren' opgezet, waarbij de e-commerce connector de basis vormt om zo te koppelen met e-commerce software. De basis voor deze e-commerce connectoren is gelegd via een crowdfund actie in 2013 en draait op de connector framework. De OCA onderhoudt naast deze connector ook specifieke connectoren voor Magento en Prestashop. Daarnaast heeft het Odoo partner-netwerk een tal van andere specifieke connectoren ontwikkeld voor onder andere eBay, BigCommerce, Shopify, WooCommerce en OpenCart.

Rapportage tools


Heeft u specifieke wensen voor rapportages en volstaan de standaard Qweb reports van Odoo niet? Geen probleem, Odoo heeft de mogelijkheid te koppelen met andere BI tools middels de connector framework, of direct vanuit de database. Voorbeelden van een aantal opensource rapportage tools, waar Odoo reeds een connector mee heeft zijn; Penthao BI Suite, Jaspersoft en Aeroo Reports. Uiteraard kunnen er ook ander BI tools worden ingezet. Wij hebben een gespecialiseerde partner waar wij mee samenwerken op het gebied van deze tools. Natuurlijk kunt u uw gegevens ook gewoon exporteren naar een excel spreadsheet en vanaf daar verder werken. Wij horen graag uw wensen!
Mobiele toepassingen


Naast dat de website geschikt is voor mobiele apparaten, zijn er ook organisaties die toch liever een eigen applicatie of meerdere specialistische apps willen hebben vanuit de App Store of Google Play Store. Er zijn inmiddels al diverse apps op de markt die, ofwel een groot deel van de Odoo processen via de app laten verlopen, ofwel specialistische apps voor voorraad en logistieke processen, tijdsregistratie, declaratie verwerkingen en HRM activiteiten. Wanneer u gebruik wilt maken van Odoo via uw mobiele telefoon of tablet via applicaties, maar nog vragen heeft hierover, helpen wij u graag.