Odoo integratie

Neem contact op


Odoo: open structuur


Odoo biedt een breed scala aan modules, met de filosofie om voor elke toepassing een specifieke app te hebben. Soms sluiten deze apps echter niet naadloos aan bij jouw bedrijfseisen. Gelukkig kunnen aanpassingen en uitbreidingen gemaakt worden om deze modules wel aan te laten sluiten op jouw wensen. Daarnaast zijn er genoeg redenen om applicaties van derden te gebruiken. Dankzij de open structuur van Odoo en de uitgebreide mogelijkheden voor integratie, is het gemakkelijk om verbindingen te leggen tussen verschillende applicaties.

 API-integratie


API's maken het mogelijk om je bestaande software eenvoudig te koppelen aan Odoo-modules. Deze krachtige functie zorgt ervoor dat je gegevens moeiteloos vanuit je eigen systemen direct naar Odoo kunt importeren, waarbij alles automatisch op de juiste plaats terechtkomt. Ook het exporteren van gegevens is een eenvoudige taak. Laat Odoo het zware werk uitvoeren, zodat jij kunt genieten van alle voordelen die het platform te bieden heeft.E-commerce integratie


Gebruik je gespecialiseerde e-commerce software, maar wil je ook profiteren van de krachtige functies van Odoo? Dat kan! Dankzij speciale 'connectoren', opgezet door derden, kun je je e-commerce platform moeiteloos koppelen aan Odoo. Deze connectoren zijn gebaseerd op het connector framework en worden onderhouden door de OCA, inclusief specifieke connectoren voor Magento en PrestaShop. Bovendien heeft het Odoo-partnernetwerk vele andere specifieke connectoren ontwikkeld voor platforms zoals eBay, BigCommerce, Shopify, WooCommerce en OpenCart.

 

Rapportagetools


Als de standaard Qweb-rapporten van Odoo niet voldoen aan je rapportagebehoeften, geen zorgen. Odoo kan gekoppeld worden aan andere BI-tools via het connector framework of rechtstreeks vanuit de database. Voorbeelden van opensource rapportagetools waarmee al connectoren bestaan zijn onder andere Pentaho BI Suite, Jaspersoft en Aeroo Reports. We kunnen ook andere BI-tools inzetten in samenwerking met onze gespecialiseerde partners. Uiteraard kun je je gegevens ook exporteren naar Excel voor verdere verwerking. Laat ons weten wat je wensen zijn!
Mobiele toepassingen


Hoewel Odoo's website mobielvriendelijk is, geven sommige organisaties de voorkeur aan één of meerdere gespecialiseerde apps uit de App Store of Google Play Store. Er zijn al diverse apps beschikbaar die een groot deel van Odoo's processen mobiel toegankelijk maken of die gericht zijn op specifieke functies zoals voorraadbeheer, logistiek, tijdsregistratie, declaratieverwerking en HRM-activiteiten. Als je Odoo via je mobiele telefoon of tablet wilt gebruiken en hier vragen over hebt, staan we klaar om je te helpen.

Benieuwd naar wat Odoo jou kan bieden?

Vraag vrijblijvend een demo aan inclusief een demo van 30 minuten.