Odoo ontwikkeling

Neem contact op


Automatiseren


Het succes van het automatiseren van je bedrijfsprocessen binnen Odoo's 'standaard' functionaliteiten, ligt grotendeels bij de kwaliteit en creativiteit van onze samenwerking.


Aanpassingen lijken vaak de makkelijke oplossing, maar het is belangrijk om te beseffen welke problemen ze op lange termijn kunnen veroorzaken. We komen vaak oplossingen tegen die uitgebreid zijn met fantastische, maar onnodige aanpassingen, waardoor verdere upgrades onmogelijk worden. Dit resulteert in een maatwerksysteem dat eerst perfect leek, maar nu tekortschiet. Daarom streven we ernaar samen jouw behoeften zorgvuldig in kaart te brengen en te vertalen naar concrete vereisten. Ons doel is een oplossing binnen Odoo's standaardfunctionaliteit te realiseren, aangevuld met minimale, klantspecifieke maatwerkaanpassingen voor de voordelen van een gepersonaliseerd systeem.

 

Community modules


De Odoo Community Association (OCA) is een non-profit organisatie gericht op de ondersteuning van de gezamenlijke ontwikkeling van Odoo functies en het promoten van het gebruik ervan. OCA streeft ernaar om een hoge kwaliteitsstandaard te handhaven in haar projecten, deze op lange termijn te ondersteunen en te onderhouden.

 

Partner modules


Er zijn duizenden modules ontwikkeld door derden. Dat ze niet opgenomen zijn in de OCA heeft niets te maken met kwaliteit, maar met hun specifieke aard en omvang. Dankzij ons netwerk en forums hebben we toegang tot ontwikkelaars die vaak bereid zijn hun werk te delen of verder te ontwikkelen op opdrachtbasis. Dit stelt ons in staat om kosteneffectief, snel en modulair maatwerk te leveren, waarbij we voortbouwen op bestaande oplossingen.

Eigen maatwerk


Aardug heeft verschillende modules ontwikkeld in opdracht van klanten. Klanten kunnen kiezen voor exclusief maatwerk, waarbij de ontwikkel- en onderhoudskosten voor hun rekening komen, of ervoor kiezen het maatwerk beschikbaar te stellen aan de community. In dat geval delen meerdere partijen in de kosten van verdere ontwikkeling en onderhoud.


Klantspecifieke ontwikkeling


Naast functionele modules zijn er altijd klantspecifieke wensen, zoals het toevoegen van velden voor rapportages of het maken van koppelingen met andere applicaties. Afhankelijk van je wensen kunnen onze ontwikkelaars dit voor je realiseren, of we besteden het uit aan een partner met specifieke ervaring in de betreffende module.

Benieuwd naar wat Odoo jou kan bieden?

Vraag vrijblijvend een demo aan inclusief een demo van 30 minuten.