Odoo Support

Neem contact op

Support voor Odoo


Heb je Odoo geïmplementeerd in je organisatie, dan is het belangrijk dat alles soepel blijft draaien. Bij Aardug staan we klaar met Odoo-support om dit te waarborgen.

Gebruikersondersteuning


Onze gebruikersondersteuning is beschikbaar via e-mail, telefoon of andere communicatiekanalen zoals Skype. Indien nodig, bezoeken we je ook op locatie om te zorgen dat je optimaal gebruikmaakt van Odoo.


Patches en bug fixes


Odoo en de OCA (Odoo Community Association) rollen regelmatig updates uit om bugs op te lossen. Hoewel niet elke bug dagelijks impact heeft op je bedrijf, is het slim om bepaalde, vooral beveiligingsgerelateerde, bugs snel te verhelpen zodra er een oplossing is. Afhankelijk van je supportcontract voeren we deze updates uit op verzoek, periodiek of bij dringende noodzaak. Ook het onderhoud van het onderliggende opensource besturingssysteem Ubuntu, inclusief recente patches voor beveiligingslekken, nemen we voor onze rekening om je systeem veilig en up-to-date te houden.

Back-ups, test- en trainingsomgevingen


Of je Odoo nu lokaal host of gebruikmaakt van onze online hosting, regelmatige back-ups zijn van groot belang. Voor het geval er toch iets misgaat, is het belangrijk om een recente back-up te hebben. Je kunt zelf een kopie van je Odoo-omgeving maken, maar wij bieden ook de service voor geautomatiseerde back-ups. Bovendien kunnen we je voorzien van test- en trainingsomgevingen, ideaal voor het inwerken van nieuwe medewerkers of het testen van nieuwe functionaliteiten.Gebruikersdocumentatie


Odoo biedt al veel documentatie en support via diverse kanalen. Wij voegen daar ons eigen Aardug Odoo-forum aan toe voor extra ondersteuning. Indien gewenst kunnen we ook specifieke documentatie voor jouw organisatie ontwikkelen.

Community support


Interactie is de kern van een community. Wij leveren onze bijdrage door vragen te beantwoorden die binnen de community gesteld worden.


Benieuwd naar wat Odoo jou kan bieden?

Vraag vrijblijvend een demo aan inclusief een demo van 30 minuten.