Odoo-training

Neem contact op

Training voor Odoo-gebruikers


Hoewel Odoo bekendstaat om zijn intuïtieve gebruikersinterface, is training voor gebruikers essentieel. Er is veel online documentatie en how-to video's beschikbaar, maar veel bedrijven geven de voorkeur aan gerichte trainingen. Deze helpen gebruikers snel en correct Odoo te gebruiken, wat van groot belang is tijdens het veranderingsproces.

Functionele training

We bieden functionele trainingen voor zowel kern- als eindgebruikers. Kerngebruikers krijgen training over vrijwel alle modules, terwijl eindgebruikers zich focussen op de modules relevant voor hun werkgebied. We adviseren elke gebruiker ook basiskennis van Odoo te geven, om te begrijpen hoe hun werkzaamheden passen binnen de totale workflow.


Quickstart training


Voor diegenen die met een beperkt aantal modules starten of veel zelf willen doen, bieden we quickstart trainingen. Deze zijn bedoeld om je snel en voordelig vertrouwd te maken met Odoo, uitgaande van een basisbegrip van bedrijfsprocessen en zelfstandig leervermogen. Quickstart trainingen zijn ook ideaal om de mogelijkheden van Odoo te verkennen, zowel als onderdeel van het adviestraject als de implementatie.

Technische training


Aangezien Odoo opensource is, mag elke organisatie aanpassingen maken aan de bronbestanden. Als je technische beheerders in dienst hebt, kunnen wij hen trainen om aanpassingen te maken aan de Odoo-omgeving tot een bepaald niveau.Gebruikersmanagement


Het correct aanmaken en configureren van gebruikersaccounts is cruciaal voor de systeemintegriteit. Een nieuwe gebruiker moet voldoende rechten krijgen voor zijn taken, maar tegelijkertijd mogelijk geen toegang hebben tot vertrouwelijke of privacygevoelige informatie.

Procesdocumentatie


Na een diepgaande configuratie en aanpassing van Odoo aan je wensen, is het voor gebruikers nuttig om trainingsmateriaal als naslagwerk te hebben. Dit is ook waardevol voor nieuwe medewerkers. We kunnen onze standaard trainingsdocumenten aanpassen aan jouw specifieke processen.


Benieuwd naar wat Odoo jou kan bieden?

Vraag vrijblijvend een demo aan inclusief een demo van 30 minuten.