Houd tijd bij en maak prognoses voor productiveit

 
 

Ieder apparaat, overal. Zelfs offline.


De mobiele app die werkt zoals u werkt. Of u nou een klein bedrijf runt, een freelance professional bent, of medewerkers aanstuurt op verschillende locaties - uw tools moeten net zo mobiel zijn als u bent. Log in en houd uw tijden bij vanaf ieder apparaat, waar u ook bent.

Ondersteunt de workflow

Taakbeheer, uren bijhouden en wekelijkse urenstaten

Wees proactief

Voor professionals die het fijn vinden hun activiteiten te plannen aan het begin van de dag. Gebruik de dagplanner om uw tijd van tevoren toe te wijzen aan de taken van de dag.

Elke minuut telt

Voor professionals die hun werk in detail moeten bijhouden - Start de timer vanaf uw bureaublad met enkele klik. Kies simpelweg uw taak en zet de timer aan.

Focus op wat belangrijk is

Voor professionals die per uur of dag factureren. Focus op uw werk en leg al uw activiteiten vast aan het eind van uw dag.

Snel en offline


Als u duizenden activiteiten per dag moet noteren, telt iedere seconde. Odoo Tijdregistratie houdt gelijke pas met u. Odoo Tijdregistratie blijft werken, zelfs als er geen internetverbinding is. Open simpelweg de urenstaat zoals u dat gewoonlijk ook doet en de data zal met uw account gesynchroniseerd worden zodra u weer online bent.


Volg de voortgang van uw team

Visualiseer de vooruitgang van uw team in ieder project of taak. Het volgen van verwachte uren, daadwerkelijke uren en bijgestelde prognoses voor taken was nog nooit zo makkelijk.

Houd uw projecten winstgevend

Krijg een overzicht van uw factureerbare tijd. Volg alle middelen die toegewezen zijn aan uw project en krijg zicht op uw winsten en verliezen.

Factureer urenstaten aan klanten

Genereer automatisch éénmalige of herhalende facturen gebaseerd op kosten en urenstaten.

Maak prognoses van behoeften en middelen


Projectprestatie en beschikbaarheid van werknemers. Rooster uw teams in bij meerdere projecten terwijl u rekening houdt met vakanties van werknemers. Plan vooruit voor opkomende projecten met prognoses gebaseerd op vergelijkbare projecten en schat deadlines nauwkeuriger in. Vergelijk prognoses met echte urenstaten voor een toename in winstgevendheid.