Microsoft Power BI Connector voor Odoo

Visualizeer je data in Odoo voor meer inzicht in je bedrijf
5 november 2021 in
Microsoft Power BI Connector voor Odoo
Administrator

Met onze Microsoft Power BI Connector voor Odoo kan je diepgaande inzichten opdoen uit de data in je Odoo-database. Onze Power BI Connector stelt de gewenste gegevens vanuit Odoo beschikbaar voor Power BI, die deze omzet in gevisualiseerde bedrijfsinformatie. Zo beschik je over een volwaardige Business Intelligence-oplossing om actuele gegevens in Odoo te analyseren en kan je managementbeslissingen baseren op onderbouwde analyses in plaats van  enkel je gevoel. 


Eenvoudige en stabiele oplossing

Aardug heeft in samenwerking met haar partners een standaardkoppeling ontwikkeld tussen Microsoft Power BI en Odoo, gehost op het premium Odoo.sh-platform. De oplossing van Aardug maakt gebruik van een near-realtime databasekoppeling die Power BI periodiek voorziet van de gewenste actuele data. In Power BI kan je deze data omzetten naar visuele bedrijfsinformatie zoals grafieken en kpi’s, die je vervolgens kan interpreteren en analyseren. Met geautomatiseerde rapportages maak je jouw bedrijfsvoering inzichtelijk. Door de actuele gegevens te volgen en te vergelijken met je bedrijfsdoelstellingen kan je controleren in hoeverre je bedrijf naar verwachting presteert. 

Prijzen 

De Power BI-koppeling voor Odoo is beschikbaar voor een eenmalige investering van € 950,- en € 475,- per jaar voor de hosting en het onderhoud van de Power BI database. We helpen je graag bij het inrichten van de koppeling en Microsoft Power BI. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de specifieke wensen en inrichting van je Odoo-omgeving. 

Meer informatie 

Neem voor meer informatie over onze Power BI-koppeling voor Odoo contact op met Aardug. 

Geïnteresseerd? Neem contact op voor de mogelijkheden.