Odoo implementatie

Neem contact op

Vooronderzoek


Door middel van individuele gesprekken en workshops worden relevante randvoorwaarden, waaronder bedrijfsprocessen en artikelstructuren, beschreven. Uiteraard worden ook de mogelijke knelpunten en verbeter mogelijkheden vastgelegd. Deze beschrijving is de basis voor verdere planning. Wij analyseren en beoordelen ieder proces door gesprekken met uw kerngebruikers en ontwikkelen in eerste instantie een standaard systeem om deze gebruikers op te leiden, zodat we vervolgens een beter inzicht kunnen geven in de mogelijkheden van Odoo.

Project planning


Na het onderzoek schrijven we een plan van aanpak dat past bij uw organisatie. Hierin staan wanneer en welke activiteiten er gedaan dienen te worden met de bijbehorende gebruikers.


Business modelling


We zijn van plan om Odoo technologie te integreren in uw huidige business model, zodat uw organisatie alle kansen kan benutten die u waarneemt in uw omgeving. Uw doelstellingen zijn onze uitgangspunten. Wij willen dan ook samen met u, Odoo voorzien van geavanceerde oplossingen naar realistische verwachtingen en uitkomsten.

Oplossingen ontwerpen


Bij het ontwerpen houden wij rekening met uw zakelijke behoeften, business model en workflow. Wij verzekeren u dat onze specifiek ontworpen oplossingen, een enorme positieve invloed zullen hebben op het verbeteren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Configuratie Odoo


Als de voorbereidingen zijn afgerond kunnen wij Odoo voor u configureren, wij richten alle specificaties en gereedschappen voor u in. Ons implementatie team is erg bedreven en ervaren op zowel technisch als functioneel niveau. Onze consultants zijn u graag van dienst om Odoo naar uw wensen te configureren.