Vacature: Administratief medewerker - Goor

Ben jij momenteel op zoek naar een uitdagende parttime baan? Door onze snelle groei bij Aardug in Goor zijn we op zoek naar ondersteuning op ons kantoor.

        De functie

               Goor, Overijssel
              Parttime
              Mbo-4

        Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame parttime baan? Als administratief medewerker binnendienst ben jij degene die de administratie op orde houdt binnen een snel groeiende organisatie. Jij houdt overzicht en bewaakt de administratieve processen. Jij ziet het werk liggen en je laat je niet gek maken en zorgt voor een foutloze interne administratie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bieden van administratieve ondersteuning aan je collega’s. Jij werkt graag gestructureerd en ziet geen detail over het hoofd. Als geen ander weet jij de juiste prioriteiten te stellen.

        Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve werkinstelling. Je ziet uit jezelf het werk dat gedaan moet/kan worden. Je bent betrokken, communicatief sterk en toont initiatief. Je streeft altijd naar verbetering en vindt het leuk om de administratie en bijbehorende processen te optimaliseren. Je staat klaar voor je collega’s en bent een teamplayer, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.

         Over Aardug

         Aardug is een trotse Gold Partner voor Odoo, een wereldwijd gebruikte cloudsoftware waarmee organisaties diverse bedrijfsprocessen kunnen aansturen. Wij helpen zowel Nederlandse als internationale bedrijven om succesvol te ondernemen. Als snelgroeiende en ervaren Odoo-partner verzorgen wij de complete implementatie, van advies tot optimalisatie. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan onze klanten en ontwikkelen we eigen softwareoplossingen. Onze werkwijze is gestandaardiseerd, en we werken met een zorgvuldig geselecteerd partnernetwerk.

           Waarom werken bij Aardug?

           • Werk met de meest innovatieve cloud-software van Europa.
           • Gevarieerde werkzaamheden die deels naar eigen inzicht kunnen worden ingevuld.
           • Informele en plezierige werkomgeving.

            Enthousiast geraakt over deze vacature?

            Spreekt dit alles jou aan en word je enthousiast? Stuur dan nu een korte motivatie naar werkenbij@aardug.eu.

            Solliciteer nu!  


            Aardug is niet geïnteresseerd ondersteunende diensten bij de invulling van deze en andere posities.