Junior Business Consultant

Wij zoeken Junior Business Consultants! Wil jij aan de slag met een bedrijfssoftware die meer dan 18 miljoen gebruikers wereldwijd heeft? Dat kan als Junior Business Consultant bij Aardug! Wij zijn Odoo Gold Partner en wij ondersteunen bedrijven met hun bedrijfsprocessen door middel van Odoo! Ben jij leergierig, klantgericht en flexibel? Dan ben jij mogelijk dé persoon voor ons! 

Lees hieronder de vacature of solliciteer hieronder direct!

Solliciteer direct!

32-40 uur


Hbo/Hbo+


Goor


Thuiswerken


Wat doen jullie dan precies?

Bij Aardug draait alles om innovatie, expertise, en groei. Wij zijn dé Odoo-experts en dat is de reden waarom we al jarenlang een trotse Odoo Gold Partner zijn. Odoo is een veelzijdige ERP bedrijfssoftware die wereldwijd door miljoenen gebruikers wordt toegepast en jaarlijks met maar liefst 40-50% groeit. Klinkt dat niet als een spannende uitdaging?


Bij Aardug ondersteunen, begeleiden en helpen we onze diverse klanten met de implementatie van Odoo. We denken mee met onze klanten zodat zij zo efficiënt mogelijk kunnen werken en het maximale uit Odoo en hun bedrijf kunnen halen. Door onze klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat elk bedrijf optimaal profiteert van deze krachtige software.


In de afgelopen jaren zijn wij snel gegroeid en die groei zet zich voort! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe toppers dide ons gezellige team willen versterken.

Klinkt leuk!

Maar wat ga ik precies doen? 

Als Junior Business Consultant bij Aardug ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van Odoo-implementaties en -migraties bij onze (nieuwe) klanten. Je begint met het analyseren van de vraag en behoeften van de klant en hun bedrijfsprocessen. Vervolgens onderzoek je hoe deze processen optimaal kunnen worden geïntegreerd in Odoo.


Je bent creatief in het formuleren en uitwerken van adviezen en oplossingen, waarbij klanttevredenheid altijd centraal staat. Daarnaast ondersteun en valideer je de softwareontwikkeling die je technische collega's uitvoeren, zodat de oplossingen naadloos aansluiten op de wensen van de klant.


Je configureert de software en richt de ERP-omgeving in, altijd in nauw overleg met de klant. Verder ondersteun en coach je de klant en key users met behulp van trainingssessies, documentatie en heldere workflows, en begeleid je hen door het veranderingsproces heen.


Je werkt nauw samen met de project manager en je team om onze projecten op een succesvolle manier te implementeren. Door deze samenwerking zorgen we ervoor dat elke implementatie soepel verloopt en dat klanten optimaal profiteren van de geboden oplossingen.


Ik ben zeer enthousiast!

Waar zijn jullie naar op zoek? 
 • Analytisch vermogen: J​e hebt minimaal Hbo werk- en denkniveau
 • Passie en ondernemend : Je straalt passie uit voor je vak, bent ondernemend en niet bang om beslissingen te nemen.
 • Communicatief sterk: Je houdt van communicatie, zowel binnen je team als naar de klant toe, en je weet complexe informatie helder over te brengen.
 • Probleemoplossend vermogen: Je bijt je graag vast in complexe vraagstukken en komt met creatieve, effectieve oplossingen.
 • Empathisch en klantgericht: Je weet je als geen ander te verplaatsen in de behoeften van de klant en streeft ernaar om hun verwachtingen te overtreffen.
 • Collegiaal: Je draagt collegialiteit hoog in het vaandel en werkt graag samen aan het succes van het team.

Klinkt leuk!

Maar wat bieden jullie? 

Flexibiliteit en vrijheid

Je krijgt volop afwisseling in je werk en de vrijheid om creatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om hybride te werken, dit kan thuis zijn, bij de klant of gewoon gezellig op kantoor! 

Groeiend bedrijf & leuke klanten

Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een informele werksfeer, waar de lijntjes kort zijn. Daarnaast werk je aan interessante en complexe digitaliseringsprojecten die je elke dag uitdagen.

Gezelligheid & sfeer

Er is een informele werksfeer maar waar de klant natuurlijk altijd voorop staat! Maar we houden van gezelligheid en een feestje, dus genoeg leuke borrels, bbq's en andere leuke activiteiten! Daarnaast hebben we elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel. 

Ontwikkelingsmogelijkheden & salaris

Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen volgens je eigen wensen en ambities. Je werkt samen met getalenteerde en gepassioneerde collega's die je met open armen ontvangen. Naast al deze voordelen bieden we een aantrekkelijk salaris met tal van extra voordelen.

        Enthousiast geraakt over deze vacature?

        Spreekt je dit alles aan en word je enthousiast? Stuur dan nu je cv en een korte motivatie naar werkenbij@aardug.eu.

        Solliciteer nu!  


        Aardug is niet geïnteresseerd ondersteunende diensten bij de invulling van deze en andere posities.