Over aardug

HomeOver aardug
Ontvang nu prijs- en productinfo in uw mailbox! uw e-mail

Aardug is een ODOO solution provider. Wij leveren flexibele, betaalbare bedrijfssoftware. Ons motto is streven naar beter – verbetering door het inzetten van bewezen technologieën en oplossingen. Ons doel is simpel – het ontwerpen en het leveren van moderne, betrouwbare bedrijfssoftware die voldoet aan uw specifieke eisen en wensen. Een geïntegreerde oplossing, die simpel te gebruiken en te beheren is.

Aardig is opgericht in 2013. Het is afgesplitst van onze  overige activiteiten op het gebied van e-business en online marketing. Voor e-commerce activiteiten leverde onze partner organisatie Boosh de opensource Magento e-commerce software.
Boosh richt zich voornamelijk op de “voorkant”.  Het bouwen van de webshop en vervolgens het verkrijgen van bezoekers en het optimaliseren van de conversie. Steeds vaker kwam de vraag naar een integratie met een ERP systeem zoals SAP Business One, Exact  etc. Generieke procestrends in de e-commerce zijn altijd al geweest verkorting van de procestijden en verlaging van de kosten. Boosh levert nog altijd de koppelingen met ERP systemen.

Echter zagen wij ook dat voornamelijk bij startende e-commerce organisaties er een behoefte was om een ERP systeem in te zetten naast de webshop. Veel van deze organisaties zijn gestart met een e-commerce software en administratieve software. Het succes veroorzaakte een overstap naar een gekoppeld of geïntegreerd systeem. In ODOO zagen wij een laagdrempelige en goed aansluitende oplossing.

In 2013 is besloten de activiteiten rond ODOO (voorheen openerp) naar een aparte organisatie te verplaatsen. Waar Boosh zich voornamelijk richt op de “voorkant”, richt Aardug zich op de “achterkant”. ODOO heeft een open source, licentievrije koppeling met diverse e-commerce pakketten, zoals Magento en Prestahop. Vanaf versie 8 heeft ODOO ook een eigen e-commerce en website app. Aardug levert een tal van services en diensten om uw ODOO project succesvol te laten verlopen en u te ondersteunen waar nodig.  Het Aardug team bestaat inmiddels uit een groep van senior consultants die hun sporen hebben verdiend in de bedrijfssoftware of als functioneel specialist in een organisatie. Zij kunnen u adviseren, begeleiden en trainen. Inmiddels is ons partnernetwerk stevig gegroeid en zijn wij onderdeel geworden van de ODOO community. 1000 specialisten wereld wijd staan ons bij uw te voorzien van de laatste ontwikkelingen zodat u nu en in de toekomst voorzien blijft van een aansluitende oplossing voor uw organisatie.

Wij zijn Aardug en we komen graag in contact met u.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer(optioneel)

Uw opmerking)