Werken bij Aardug

Wil jij je als jonge professional snel ontwikkelen op gebied van software, IT, verkoop of B2B-marketing en je eigen baan mede zelf invullen en ontwikkelen? Ga je het liefst aan de slag voor internationale klanten en partners? En werk je graag in een informele, gemoedelijke omgeving met de focus op innovatie? Dan zit je goed bij Aardug.

Prettige, informele werksfeer

Bij Aardug werk je in een jong team met een prettige werksfeer. We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je functie in te vullen, je eigen pad te vormen en met nieuwe ideeën te komen. Je werkt met moderne, flexibele online software die dagelijks gebruikt wordt door meer dan 6 miljoen gebruikers wereldwijd. Doordat we continu nieuwe oplossingen ontwikkelen en snel groeien, zijn we voortdurend op zoek naar gedreven ontwikkelaars, consultants en stagiairs op gebied van IT en verkoop/marketing.

Werk met moderne, wereldwijd gebruikte software

Aardug is Gold Partner voor Odoo, wereldwijd gebruikte cloudsoftware om vrijwel alle facetten van een organisatie aan te sturen. Hiermee helpen we Nederlandse en internationale organisaties om succesvol te ondernemen. Als snel groeiende en ervaren Odoo-partner verzorgen we de complete implementatie van Odoo. Van advies tot consultancy en van inrichting tot optimalisatie. Ook helpen we klanten met support. Aanvullend op Odoo bieden we een groeiend aantal eigen softwareoplossingen. We werken volgens een standaard werkwijze en met een select partnernetwerk.

Werken bij Aardug

  • Werk met de meest innovatieve cloud-software van Europa
  • Gevarieerde werkzaamheden, deels zelf vorm te geven
  • Informele, plezierige werkomgeving
  • Volop doorgroeikansen in een groeiend bedrijf
  • Samenwerken met internationale klanten en partners

Kom in contact!​​

Spreekt je dit alles aan en word je enthousiast? Bekijk dan onze actuele vacatures hieronder of laat je gegevens achter zodat we je kunnen terugbellen. Voor gedreven, goede mensen met ambitie maken we graag onze tijd vrij!

Neem contact op

Actuele vacatures


Junior Business Consultant

Wij zoeken Junior Business Consultants! Wil jij aan de slag met bedrijfsprocessen en online ERP-software? Ben jij leergierig, klantgericht en flexibel? Dan ben jij mogelijk de Junior Business Consultant die wij zoeken om ons team uit te breiden.

Bekijk vacature

Technisch Consultant

Werk jij graag als de functionele spil tussen het inrichten van processen en technische ontwikkeling? Heb je graag de vrijheid om je eigen functie te ontwikkelen en onze technische afdeling verder te professionaliseren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Technisch Consultant voor Odoo.

Bekijk vacature

Python Software Ontwikkelaar

Bedenk en ontwikkel jij graag softwareoplossingen voor onze klanten, samen met onze technisch consultant? Wil je de vrijheid om je eigen functie in te vullen en onze technische afdeling verder te professionaliseren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Python Software Ontwikkelaar voor Odoo.

Bekijk vacature

Supply Chain Consultant

Wil jij klanten helpen om hun bedrijfsprocessen en toeleveringsketen te optimaliseren en de implementatie van onze ERP-software te coordineren? Ben jij ambitieus, klantgericht en flexibel? Dan ben jij mogelijk de Supply Chain Consultant die wij zoeken om ons team uit te breiden.

Bekijk vacature

Medewerker Administratief Medewerker
Ben jij momenteel op zoek naar een uitdagende parttime baan? Door onze snelle groei bij Aardug in Goor zijn we op zoek naar ondersteuning op ons kantoor.  

Bekijk vacature